Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

“Χτύπα το ΝΑΙ όπως τον γκιαούρη”! Εκστρατεία μίσους υπέρ Ερντογάν στην Τουρκία




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Όσο η 16η Απριλίου και το δημοψήφισμα που θα κρίνει πολλά για την τύχη του Ερντογάν, η ειδησεογραφία από την Τουρκία θα μας εκπλήσσει όλο και πιο δυσάρεστα. 


Το κλίμα στη γειτονική χώρα γίνεται από εχθρικό ως βίαιο για όσους δεν θέλουν να δώσουν τα κλειδιά της χώρας στον Ερντογάν.Όσοι ανήκουν στο “στρατόπεδο” του ΟΧΙ πιέζονται αφόρητα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το κλίμα διχόνοιας και μίσους στην Τουρκία προκαλεί ανησυχία. Το καθεστώς Ερντογάν και οι οπαδοί του ρίχνουν μεγάλες δόσεις φανατισμού στην προεκλογική τους καμπάνια. Το έντυπο υποστήριξης του ΝΑΙ που κυκλοφορεί στην Τουρκία ,είναι ένα μικρό στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της άποψης. Τι γράφει;

“Χτύπα” τη σφραγίδα στο ΝΑΙ όπως χτυπάς τον γκιαούρη”.

Και μη χειρότερα…




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας