Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Φραγκούλης Φράγκος: Επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία – Φοβάμαι το «θερμό» επεισόδιο




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Ως επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί περιέγραψε την Τουρκία ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ ,Φράγκος Φραγκούλης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.



«Εμείς δε θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιηθεί η Ελλάδα.

»Το πότε και πώς θα διαλυθεί πέραν του ότι είναι μεταφυσικό φαινόμενο και αναφέρεται από όλους τους Αγίους μας και είναι πλέον η βεβαιότητα περί της διαλύσεώς της. Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε για τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Για το δόγμα «θέλω-αρπάζω», όπως το περιέγραψε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.
Ο φόβος του θερμού επεισοδίου

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.



«Πόσες αερομαχίες γίνανε τη χρονιά που πέρασε; 1,016 αεροσκάφη. Λοιπόν ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί από μια λάθος ενέργεια ενός από τους χειριστές των αεροσκαφών είτε των πλοίων, χωρίς να είναι προσχεδιασμένο από την απέναντι πλευρά.

»Η Τουρκία, όμως, η οποία έχει το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσει, μπορεί να σου στήσει ανά πάσα στιγμή θερμό επεισόδιο», δήλωσε ο κ. Φράγκος.

Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αποκαλυπτικός για τα λάθη στην κρίση των Ιμίων, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές δεν παίρνουμε μαθήματα από τα παθήματα μας».

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εκτίμησε πως οι κινήσεις που λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι αποσπασματικές.

tribune.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας