Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το Ισραήλ ξεκινάει μαζική εκκένωση 4 εκατομμυρίων πολιτών στα σύνορα με Λίβανο




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Το Ισραήλ σχεδιάζει εκκένωση 4 εκατομμυρίων πολιτών από τα σύνορα με το Λίβανο.



Φαίνεται ότι το Ισραήλ αναμένει πόλεμο από τις ισλαμικές οργανώσεις της Γάζας και του Λιβάνου.


Δείτε βίντεο 

με την κλήση χιλιάδων εφέδρων όπως διέταξε ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ .



Το σχέδιο εκκένωσης έχει την κωδική ονομασία «Safe distance». 

Ο συνταγματάρχης Itzik Bar επιτελής του ισραηλινού αρχηγείου δήλωσε:

«Το 2017 το σύνολο της επικράτειας του Ισραήλ απειλείται. Οι προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ισραήλ αφορούν «πολύ μεγάλες ποσότητες» εισερχομένων πυραύλων. Η ιδέα είναι να «ακυρώσουμε την απειλή του κινδύνου των αμάχων», είπε ο Bar. «Θέλουμε μια σύγκρουση του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ και όχι Ισραηλινών πολιτών με τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ. Το σχέδιο εκκένωσης θα εφαρμοστεί κυρίως στις κοινότητες που γειτνιάζουν με τα σύνορα».




Όλες οι πλευρές προετοιμάζονται για ένα νέο γύρο πολέμου ο οποίος θα ξεσπάσει, αν η Χεζμπολάχ, η Χαμάς και άλλες οργανώσεις κάνουν πράξη τις απειλές που εξαπέλυσαν μιλώντας περί «ολοκληρωτικού πολέμου» λόγω των ισραηλινών επιδρομών στην Συρία εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Το Ισραήλ θα ενεργήσει ώστε να αποτρέψει τη Χεζμπολάχ να παραλάβει προηγμένα πυρομαχικά, ενώ πολλές αεροπορικές επιδρομές στην Συρία αφορούσαν συνοδείες όπλων στο δρόμο τους για την Χεζμπολάχ .



el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας