Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Υπερήφανη απάντηση της Κύπρου στους Λεονταρισμούς Ερντογάν … «Εμείς θα ασκούμε πάντα τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα στην |ΑΟΖ»




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Η Κυπριακή Δημοκρατία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην άσκηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στην ΑΟΖ της, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.


Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει τις απειλές της Τουρκίας για την κυπριακή ΑΟΖ, είπε ότι «η Τουρκία πάντα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στην Κυπριακή Δημοκρατία σε σχέση με όλα τα βήματα που έγιναν στον ενεργειακό τομέα.



Εμείς σταθερά προσηλωμένοι, ψύχραιμοι και με αυτοπεποίθηση, θα ασκούμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν μπορεί κανείς τρίτος να μας υποδείξει πώς θα ασκούμε αυτά τα κυριαρχικά δικαιώματα που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο, από το Δίκαιο της Θάλασσας και τα οποία η Τουρκία και με αυτή την ανακοίνωση δείχνει ότι δεν το σέβεται!
veteranos.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας