Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πανελλήνια η συγκίνηση για τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ …..!!!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Τώρα τελευταία εμφανίζονται σαν μανιτάρια οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας, ή αλλιώς οι πρόδρομοι του αντίχριστου,
και όσο πλησιάζει το Άγιον Πάσχα ανησυχούν πιο πολύ και χάνουν τον ύπνο τους,,,, θα ήθελα να προτείνω να μετακομίσουν σε άλλη χώρα που δεν έχει τόσο μεγάλες γιορτές για την Ορθοδοξία και τον Χριστό όπως η Ελλάδα… για να βρουν τον εαυτό τους και να ησυχάσουν….

Ξαφνική συγχορδία από 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τους «όλως τυχαία» ενθυμούνται το Άγιο Φως. Όλοι τους είναι κατά των περιττών εξόδων, κατά της κρατικής σπατάλης και βεβαίως υπέρ του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού..!!!

Λέγει πρώτος εξ αυτών, ο κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας, ο γνωστός ανά το πανελλήνιο βουλευτής για την 13η σύνταξη που έλαβε: «Είναι απαράδεκτο ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου (τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα) και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα κόστος κατά τη γνώμη μου σημαντικό…».

Αναφέρει ο δεύτερος Αριστερός Βουλευτής, κ. Καραγιαννίδης, ναι!, αυτός που είπε ότι απεχθάνεται τους πολύτεκνους και που τους έχει γραμμένους στα παλαιά του υποδήματα: «Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» .

Δηλώνει επιπροσθέτως και ο έτερος 3ος βουλευτής, ναι!, και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά 100% αντιμνημονιακός…!!!!, κ. Κώστας Μπάρκας: «Αν θέλετε την άποψή μου το να μεταφέρεται με τιμές αρχηγού κράτους (το Άγιο Φως) είναι υπερβολικό».



Ε!, τώρα πια δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο! Μόλις τώρα καταφέραμε, μετά βασάνων και κόπων, να εξοικονομήσουμε 20.000 ευρώ. Έχουμε πια τρεις διακεκριμένους αντιπροσώπους στο Κοινοβούλιό μας, που υπερασπίζονται και μάλιστα με θεϊκή θέρμη!, τη δημόσια περιουσία μας. Μας αφήνουν έκπληκτους…!!!

Όλοι τους δε, μας θυμίζουν και διαμαρτύρονται, εντόνως!, γιατί ίσως δεν έχουμε λένε ανεξίθρησκο κράτος… Άρα θέλουν ή ίσως μας προετοιμάζουν για τις επερχόμενες Συνταγματικές αλλαγές και τον μελλοντικό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους;

Επίσης, κάνοντας κάποιοι μια δημόσια πολιτική δήλωση, τύπου δωρεάν αυτο-διαφήμισης, πετυχαίνουν να γίνουν γνωστοί στο Πανελλήνιο. Έστω και διαμέσου μιας αρνητικής δήλωσης. Εάν είσαι λχ. διεθνώς άγνωστος, εάν τα «βάλεις» με το «κατεστημένο», που σχετίζεται με την παράδοση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός, σίγουρα θα σε «παίξουν» αβέρτα τα ΜΜΕ, και μάλιστα 1ο θέμα. Εκτός βεβαίως και εάν εκτελείς άγνωστες εντολές, από τελείως άγνωστα κέντρα… που τόσο! αγαπούν την Ελλάδα μας όσο και την Ορθοδοξία.!

Βλέπετε, στην πρώτη (ελπίζουμε τελευταία) φορά Αριστερά, έχουμε και τις ατέλειωτες εκπλήξεις μας. Για πολλοστή φορά, η νοοτροπία των ανθρώπων που βρίσκονται στην κυβέρνηση, μας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους ένδοξους προγόνους μας, αυτούς τους αγνούς και λαμπρούς προπάτορές μας, που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την Πίστη και την Πατρίδα. Ϊσως για αυτό θέλουν να αλλάξουν και την Ιστορία, διότι αν δεν την αγνοούσαν,, θα την σεβόντουσαν….

Το να πάμε ταξίδι για να δούμε την οικογένεια των αρχηγών της Νέας Τάξης, λχ στη Γαλλία, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, με άγνωστο κατάλογο επιβατών, για δήθεν επενδύσεις, δεν μας ενοχλεί, γιατί αυτοί που μας φιλοξένησαν (η περιβόητη οικογένεια Ρόθστσιλντ) αγαπούν απεριόριστα τόσο την Ελλάδα όσο και τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό..!!!! Συγκίνηση…..

Και ερωτώ: Που είναι οι 3 κύριοι να παλέψουν για το αφορολόγητο (5.500 ευρώ) και για τις άθλιες συντάξεις, που θα ξεκινάνε πια κοντά στα 200 ευρώ; Εδώ χάσανε την μιλιά τους; Ή δεν έχουν εντολές να μιλήσουν για το θέμα; Ή μάλλον έχουν εντολές να παλέψουν να περάσουν τα μέτρα….


Είναι πια η στιγμή κ. βουλευτές να μας φορολογήσετε και τις λαμπάδες..!!!! Κάντε το, προχωρήστε….!!! Γιατί όχι και τις καμπάνες;

Ή μήπως έχετε κατά νου σας τους αδελφούς μουσουλμάνους, που ενοχλούνται και βασανίζονται τόσο από τις εικόνες των Αγίων μας όσο και από τους ήχους τις καμπάνας;

Δεν είδατε, τέλος, τα μικρο-έξοδα του υπουργού Παιδείας, κ. Γαβρόγλου: ο οποίος παρέστη στο άναμμα των 5 κεριών της Χάνουκα (ιουδαϊκή εορτή αντίστοιχη των Χριστιανικών Φώτων); Την πιο ανθελληνική ημέρα εορτής, αφού οι Ιουδαίοι γιορτάζουν κυρίως μια ήττα των Ελλήνων…

Ας ελπίσουμε σε μια ξεχωριστή μέρα για τους Έλληνες, για την Ελλάδα, για την Ορθοδοξία, και ας βοηθήσεις Θεέ μου να απαλλαγούμε από την χολέρα που έχει μπει στα σπίτια μας….

Καλό Πάσχα. Tο Άγιο Φως να μας φωτίσει! Όλους!

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΝΑΙ!, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ….!!!

ΥΓ: Τα σοβαρά κόμματα, δεν διστάζουν να πουν τα αυτονόητα, να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο την Ορθοδοξία, να προβληθούν ως Αληθινοί Πατριώτες, και να έχουν ένα όραμα για μια Ελεύθερη Ορθόδοξη Πατρίδα… Παραδειγματιστείτε κύριοι πατώντας εδώ >>>>>>> βέβαια στο τέλος έχουν κάνει ένα μικρό λάθος,, θέλανε να γράψουν ΚΑΛΗ επΑΝΑΣΤΑΣΗ…!!!!!!
triklopodia.gr



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας