Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ (STOP) Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Ανεπιθύμητη Είναι Η Παρουσία Τού Τσίπρας Στήν Κέρκυρα Τό Πάσχα!


Όπως θα έλεγε χαριτολογώντας η αξέχαστη Κερκυραία ηθοποιός Ρένα Βλαχοπούλου στην Κερκυραική Διάλεκτο: Μπά πού να μήν συφτάκεις να πατήσεις το πόδι σου ορέ στην Κέρκυρα! (Μετάφραση: Να μήν προλάβεις να έρθεις στην Κέρκυρα) Σίγουρα θα το είπαν αυτό πολύ Κερκυραίοι στο άκουσμα ότι έρχεται στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις διήμερες διακοπές των αγίων ημερών!

Πού καλύτερα και ασφαλέστερα για τον Αλέξη Τσίπρα να διαλέξει την Κέρκυρα για τις Πασχαλινές διακοπές του χωρίς των κίνδυνων γιά παρατράγουδα,διαδηλώσεις, και γιουχαρίσματα, δέν το επιτρέπει βλέπετε οι υψηλή κουλτούρα των Κερκυραίων να διαπράξουν κατι τέτοιο, μίας και εδώ είναι όλοι Κόντηδες και Κοντέσες,δέν εχούμε βλέπετε ένα σωρό προβλήματα εδώ στο Νησί!


Ο Α.Τσίπρας αναμένεται να παρακολουθησει τα τοπικά έθιμα και θρησκευτικές τελετές εκτός απο οικογενειακός, να τον πλαισιώνουν και τα πρωτοπαλίκαρα του Σύριζα στην Κέρκυρα όπως, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Νικολούζος, καί μάλλον οι Σύντροφοι Βουλευτές του Νησιού, Κώστας Παυλίδης, και Φωτεινή Βάκη! Α.Τσίπρας και Κ.Παυλίδης έχουν δηλώσει ανοιχτά ως Άθεοι……

Αλλα τι σημασία έχει, αφού σύμφωνα με τις Άγιες Γραφές, και ο διάβολος μπορεί να παρουσιασθεί και σαν άγγελος, ή σαν άγιος καμουφλαρισμένος!

Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

 
hellasforce.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας