Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Β Ο Μ Β Α… Τι Ανέφερε ο Πλανητάρχης, Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα… Έρχονται ΕΠΙΣΗΜΕΣ Ανακοινώσεις !!!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Ο Πρόεδρος δηλώνει στο Newsmax ότι σύντομα θα αποκαλύψει την πολιτική του για το ΔΝΤ και την Ελλάδα

Λιγότερο από 24 ώρες αφότου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έκλεισε την τετραήμερη συνάντησή του στην Ουάσινγκτον, ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε στο Newsmax τη Δευτέρα το βράδυ ότι θα αποκαλύψει σύντομα την πολιτική του προς τον οικονομικό κολοσσό και την Ελλάδα.

Παρά το γεγονός πως δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, ο Πλανητάρχης σημείωσε ότι πιθανότατα θα υποστήριζε τη διατήρηση του τρέχοντος επίπεδου χρηματοδότησης των ΗΠΑ για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να το ακυρώσει.

«Θα έχουμε κάτι για το ΔΝΤ σε λίγες μέρες», ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Newsmax, υπονοώντας ότι γνώριζε τα ερωτήματα σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στην πολιτική του μεγαλύτερου μετόχου του ταμείου υπό τον νέο πρόεδρό του.

Ο πρόεδρος εν συνεχεία μίλησε σε μια ιδιωτική συνάντηση για συντηρητικούς δημοσιογράφους στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.



Και κατέστησε σαφές πως καταλαβαίνει τη δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας. Μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωζώνη (τα 19 μέλη της Ευρωζώνης που ασκούν τον έλεγχο του Ευρώ), το ΔΝΤ είναι ένα από τα μέλη της τρόικας – των τριών πιστωτών που χορήγησαν δάνεια από το 2010 για να διατηρήσουν την ελληνική οικονομία στη ζωή.

«Ελλάδα. Βρίσκονται σε μια τέτοια τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ ήρθαν ένα μήνα μετά αφότου είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του για την πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εαρινής συνάντησης του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον, οι συμμετέχοντες κατέστησαν σαφές ότι είχαν έντονη ανησυχία για το πώς θα αντιμετωπίζονταν από την κυβέρνηση Τραμο.

«Είναι σημαντικό το ΔΝΤ και οι πιστωτές να επιτύχουν έναν αξιόλογο συμβιβασμό που να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», ανέφερε στο Newsmax ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Περιμένουμε να δούμε τι σκέφτεται η νέα διοίκηση στις ΗΠΑ».




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας