Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αυτός είναι o παπάς-Συνταγματάρχης που είπε ακροαριστερό τον Τσίπρα! Ο ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Συνταγματάρχης του Ε.Σ. ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης που είπε ακροαριστερό τονΤσίπρα.
Ο Αθανάσιος Τσιμενίδης «πετά» με ελικόπτερα Απάτσι, «συμμετέχει» στις αποστολές των ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο και βγάζει πύρινους λόγους.


Βαθιά μορφωμένος με πτυχία Θεολογίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας, έχει αναλάβει, εκτός του βασικού του καθήκοντος, να δίνει την ευλογία του στους Έλληνες πιλότους, οι οποίοι καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν την τουρκική προκλητικότητα στον ουρανό του Αιγαίου.


Όντας διευθυντής του Θρησκευτικού Γραφείου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), είναι αυτός που με το ευαγγέλιο στο χέρι περιέρχεται τις μονάδες του 1ου και 2ου ΤΕΠ στο Στεφανοβίκειο όπου εδρεύουν τα τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64A/D Apache, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου έρχονται τα άρματα του Ελληνικού Στρατού για συντήρηση και δοκιμές.


hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας