Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκαλύπτουμε… Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (κάτω από το μαξιλάρι) σχέδιο του Ερντογάν!!!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Αν πιστέψουμε ότι η επιδίωξη του Ερντογάν μετά το δημοψήφισμα είναι να πάρει αυξημένες εξουσίες μόνο για εσωτερική κατανάλωση, ή ισχυρή γειτονική πολιτική, είμαστε γελασμένοι.



Μέσα στο παρανοϊκό μυαλό του «σουλτάνου» υπάρχουν εξίσου παρανοϊκά και ματαιόδοξα σχέδια για κάτι… μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται.

Πίσω στο 2013 οι μέρες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν μετρημένες καθώς το σκάνδαλο για «το φυσικό αέριο και το χρυσό» ξέσπασε, εξουδετερώνοντας 16 από τους συμμάχους του Ερντογάν.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Ερντογάν ξέφυγε από ένα πραξικόπημα που απείλησε να τερματίσει προεδρία του. Αλλά ο Ερντογάν απέκτησε το πάνω χέρι, κατηγορώντας για την απόπειρα πραξικοπήματος τον πρώην σύμμαχο και ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.


Η αιματηρή εκδίκηση άρχισε να χαλαρώνει όταν τελικά σκοτώθηκαν πάνω από 300 συνωμότες του πραξικοπήματος. Ταυτόχρονα η καταστολή της ελευθερίας του Τύπου που επέκρινε τις αυταρχικές τάσεις του Ερντογάν έστειλε τουλάχιστον 200 δημοσιογράφους στη φυλακή, ενώ τουλάχιστον 120 ΜΜΕ έκλεισαν.

Και αφού τελικά ο Ερντογάν επιβίωσε από όλα αυτά, βάζει πλέον σε εφαρμογή το τελικό σχέδιο: Την μετατροπή της Τουρκίας σε χαλιφάτο παγκόσμιας επιρροής, κάτω από το μανδύα του ήπιου Ισλαμισμού. Που στην ουσία του είναι ακραίος και αυτό θα φανεί στην πορεία καθώς σκοπό έχει την εξάπλωση των ισλαμιστικών κρατών, της αυταρχικότητας και της βίας.


τίποτα λιγότερα δεν μπορούμε να συμπεράνουμε αποκωδικοποιώντας τα τελευταία του λόγια πριν το δημοψήφισμα: «Αύριο, η Τουρκία θα λάβει μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις στην ιστορία της. Τα αποτελέσματα προμηνύονται καλά» υπογράμμισε. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας κάνει νωθρούς. Ένα ισχυρό «ναι» θα είναι το μάθημα που θα δώσουμε στη Δύση».

Δείτε και το σχετικό βίντεο του Infowars.


hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας