Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ…. Τσαβούσογλου «Πάμε για το Φυσικό Αέριο»!!!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ…



«Βήματα» σε σχέση με το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου θα κάνει η Τουρκία για τον λόγο ότι η ε/κ πλευρά δεν υποχώρησε στο θέμα αυτό παρά τις προειδοποιήσεις τους, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε: “Καταβάλλουμε ειλικρινή προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού αλλά ιδιαίτερα μέσα στο προεκλογικό κλίμα δεν βλέπουμε μια ειλικρινή προσπάθεια στην ε/κ πλευρά. Δεν βρίσκουμε σωστά τα μονομερή βήματα της ε/κ πλευράς στο θέμα του φυσικού αερίου και των αποθεμάτων πετρελαίου γύρω από την Κύπρο. Παρά τις προειδοποιήσεις μας σε αυτό το θέμα δυστυχώς επειδή δεν υπήρξε υποχώρηση τώρα και η Τουρκία θα κάνει κάποια βήματα”, είπε ο Τούρκος Υπουργός.



Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ακόμη ότι τον Ιούνιο η Τουρκία θα υποβάλει στην ΕΕ την τελευταία της πρόταση για την εξαίρεση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες στο πλαίσιο της συμφωνίας επανεισδοχής των προσφύγων.

“Θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα της βίζας με την ΕΕ. Πρέπει να πάρουμε την εξαίρεση της βίζας. Είναι μέρος της συμφωνίας για τους πρόσφυγες που υπογράψαμε τελευταία”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός. ΚΥΠΕ
hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας