Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Το πρώτο μετά το δημοψήφισμα!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δεν πέρασαν ούτε τρία εικοσιτετράωρα μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν είχε μια οριακή και αμφισβητουμένη νίκη και είχαμε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο «σοβαρό» επεισόδιο στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, (ώρα 21,25 μμ), ελληνικό πλοίο της ακτοφυλακής προχώρησε από την περιοχή των Ιμίων προς τα «τουρκικά» χωρικά ύδατα και έφτασε σε απόσταση δυο μιλίων από το νησάκι Çavus adası.


Αμέσως σήμαινε συναγερμός στον ναύσταθμο του Gümüşlük στην περιοχή του Μποντρούμ, (Αλικαρνασσός) και έσπευσαν επί τόπου τουρκικά πλοία της ακτοφυλακής και μετά από επικίνδυνες μανούβρες εδίωξαν το ελληνικό πλοίο. Φυσικά όλα αυτά σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

Τώρα τι σηματοδοτεί αυτό το καινούργιο επεισόδιο μετά την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην Τουρκία, αυτό… θα φανεί πολύ σύντομα.

Πάντως, προσοχή και ψυχραιμία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας