Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ Ρωσικών Υπηρεσιών! Η Τουρκία ΟΡΓΑΝΩΣΕ την ΕΠΙΘΕΣΗ με ΧΗΜΙΚΑ στη Συρία....



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες εξετάζουν ένα σενάριο που φαντάζει πολύ πιθανό. Σύμφωνα με αυτό, πίσω από τη χημική επίθεση στο Ιντλίμπ έγιναν με τη βοήθεια της Τουρκικής ΜΙΤ και της Αμερικανικής CIA.


Η CIA γνωστή για το μίσος της προς τους Ρώσους (παλιότερα σκεφτόντουσαν την πολιτική εξόντωση του Ντόναλντ Τραμπ λόγω της φιλο-Ρωσικής του ρητορικής) χρησιμοποίησε τον Ρ. Τ. Ερντογάν για να δημιουργήσει την μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ηγετών (Πούτιν-Τραμπ) καθώς και ο Ερντογάν κινδυνεύει να βγει εντελώς χαμένος στον πόλεμο της Συρίας.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αμέσως μετά την χημική επίθεση βιάστηκε να δηλώσει ότι «Ας ελπίσουμε ότι οι δηλώσεις του Τραμπ για επέμβαση στην Συρία δεν θα παραμείνουν στα λόγια. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε μια επιχείρηση των αμερικανικών δυνάμεων εάν και εφόσον διεξαχθεί». Φαίνεται ότι περίμενε αυτή την εξέλιξη, όπως και έγινε.



Σύμφωνα με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας: η χημική επίθεση έγινε εν γνώσει της ΜΙΤ, κάτι το οποίο εάν γίνει γνωστό ο Ερντογάν θα καταστραφεί την ίδια ημέρα, και όλο αυτό το έκανε για να μπορέσει να «υποχρεώσει» τον Τραμπ να τον ξανά υπολογίσει ως σύμμαχο. Σε αντίθετη περίπτωση, η διάλυση, λόγω Κουρδικού, θα είναι κοντά.

Εάν η πολιτική του Ερντογάν πετύχει, από την άλλη, το Κουρδικό Κράτος θα μείνει στα χαρτιά, ενώ η Τουρκία θα μπορέσει να βάλει «χέρι» στη Βόρειο Συρία (περιοχές που διεκδικεί από το 1922, που τις έχασε).

Ρώσοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μια σωστή διεθνής έρευνα θα αποκαλύψει το ρόλο της Τουρκίας, όμως κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψει η CIA και το ΝΑΤΟ που βολεύονται με την υπάρχουσα κατάσταση.


Ένας Ρώσος αμυντικός αναλυτικής, υποστήριξε χαρακτηριστικά «Η τουρκική πολιτική απειλεί σαφώς την περιφερειακή ασφάλεια στη Μέση Ανατολή, καθώς και την Ευρώπη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερντογάν, η Ευρώπη κατοικείται από τους Ναζί (εδώ), και το μέλλον της Μέσης Ανατολής βρίσκεται με το πολιτικό Ισλάμ. Δυστυχώς, η Τουρκία έχει και πάλι να γίνει ο “ασθενής της Ευρώπης» κι εμείς οι Ρώσοι πρέπει να κάνουμε κάτι ουσιαστικό με αυτό».




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας