Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Σε ένα τεράστιο σκάνδαλο φέρεται να εμπλέκεται η εταιρεία «Aleat», η οποία παράγει τα δελτία ταυτότητας και τα βιομετρικά διαβατήρια των Αλβανών πολιτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των Αλβανών πολιτών, μέσω του πρώην υπουργού Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι, έχει θέσει στην διάθεση του Πρωθυπουργού Ράμα όλα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, μεταξύ αυτών και τα δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα ευαίσθητα δεδομένα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος.

Εδώ και δύο ημέρες, ο Ράμα έχει κλειδωθεί στο γραφείο του καταστρώνει σχέδια και καλεί νέους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν την Πέμπτη σε μια πολιτική εκδήλωση στην πλατεία “Σκεντέρμπεης”.

Η εγκληματικότητα της εν λόγω εταιρείας έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο όπου οι διαπραγματευτές του Ράμα λένε ειρωνικά στην αντιπολίτευση ότι θα ήταν ευκολότερο να “κλέψουν” τις ψήφους σε μια ενδεχόμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία.
chaonia.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας