Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Κλιμακώνει ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα τελείωσε- Τα χάλια της είναι φανερά»




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



«ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ»


Κλιμακώνει τη ρητορική του ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μια βδομάδα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα συνεχίζοντας τις αναφορές (ή καλύτερα επιθέσεις) στην Ελλάδα και προκαλώντας ακατάπαυστα.

Σε ομιλία του την Παρασκευή στα Άδανα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας εξαπέλυσε επίθεση στη χώρα μας αναφερόμενος στην οικονομική κρίση.

«Είναι γνωστό πως και στα μάτια μας, αλλά και σε πολλές χώρες οι γνωστοί φορείς έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, για παράδειγμα ο γείτονας μας, η Ελλάδα βούλιαξε, τελείωσε, τα χάλια της είναι φανερά, έχει 400 δις ευρώ έχει χρέη προς την Ευρώπη και οι οίκοι αξιολόγησης της δίνουν βαθμό τέτοιο που μας περνά», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν στην ομιλία του.

«Μα πως γίνεται αυτό; Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Δίνουν κατά παραγγελία βαθμούς. Η Τουρκία δεν τα έχει ανάγκη αυτά», συμπλήρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
pronews.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας