Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που ΚΗΡΥΞΕ ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Η Ρωσία στα ΟΠΛΑ για να Υπερασπίσει τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ ενός ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Λαού!! Απέναντι ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Η Συρία δεν είναι Λιβύη.Η Συρία είναι καλά προστατευμένη. Γιατί Συρία,Ρωσία δεν φοβούνται από τους φανφαρονισμούς ΗΠΑ-Ευρώπης



Οι φανφαρόνοι αμερικανοί και τα ευρωπαικά τσιράκια τους δενπροκαλούν φόβο στους σύριους και πολύ περισσότερο στους ρώσους. Γιατί αυτό δεν είναι μυστικό σε κανέναν ότι τα ραντάρ που εγκαταστάθηκαν από το ρωσικό στρατό στη βάση της Hmemim στη συριακή ακτή είναι εξοπλισμένα με συστήματα ανίχνευσης και κλείδωμα τ΄ουρανού σε μια διάμετρο στους αιθέρες σε 400km.

Από τη στιγμή που ενεργοποιείται το σύστημα τ’ αεροσκάφη που εισέρχονται στο πεδίο του όχι μόνο γίνονται ολοκληρωτικά τυφλά αλλά όλο το ηλεκτρονικό τους σύστημα αποκόβεται και έτσι γίνονται έυκολοι στόχοι για να καταρριφθούν από τους πυραύλους S-300 ή S400.

Ισχύει το ίδιο και για τους πυραύλους calibres που δύναται να εκτοξευθούν από τη Μεσόγειο.Η Συρία δεν είναι Λιβύη. Ο σύριος ΥΠΕΞ το υπενθύμισε το 2011.Η Συρία είναι καλά προστατευμένη.Αυτή κατευθύνεται ολοταχώς προς την μεγάλη νίκη του αιώνα.



(αρχισυντάκτης κι ανταποκριτής στο Λίβανο.Σαίντ Χιλάλι Αλ Σαρίφ.5.4.17)
dimpenews



H Ρωσία έθεσε το δικό της σχέδιο απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας:επείγουσα έρευνα για τη διατεινόμενη επίθεση με χημικά

»Η Ρωσία κάνει μια αστραπιαία επίθεση.Θέτει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ένα σχέδιο απόφασης που εξουσιοδοτεί μια έρευνα με τη μορφή του κατ΄επείγοντος επί της διατεινόμενης επίθεσης με χημικά στη Συρία. » alwatan 5.4.17

dimpenews



Τραμπ: »αλλάζω στάση έναντι του Άσαντ ».Καταλόγισε στο »καθεστώς ειδεχθείς πράξεις»

O Tραμπ αντιδρώντας ως προς την επονομαζόμενη από τη δύση »επίθεση με χημικά » κατήγγειλε μια « ακρότητα χημικής επίθεσης » κατά « αθώων ατόμων , γυναικών, μικρών παιδιών και και ωραίων μικρών μωρών». « Ο θάνατός τους αποτελεί μια προσβολή για την ανθρωπότητα »,πρόσθεσε.


« Η στάση μου έναντι του Άσαντ άλλαξε », είπε καταγγέλοντας « ειδεχθείς πράξεις » του καθεστώτος που « δεν μπορεί να είναι ανεκτές ». Επίσης ύψωσε τον τόνο κατά της isis που ελέγχει ένα μέρος της Συρίας . « Θα καταστρέψουμε την isis θα προστατεύουμε τον πολιτισμό », υποσχέθηκε γιατί «δεν έχουμε επιλογή. »lemonde

Πότε άλλαξαν στάση οι ΗΠΑ στη Συρία και δεν το αντιληφθήκαμε για να επανέλθουν και πάλι στη σκληρή τους ρητορική.

Η διοίκηση Τραμπ στη γραμμή Ομπάμα συνέχισε να παραβιάζει με τη συμμαχία των 46 κρατών που έχει συστήσει το συριακό ενάεριο χώρο και να επιχειρεί κι εντός του συριακού εδάφους χωρίς τη συναίνεση της Συρίας.Συνέχισε να καταπατά την εθνική κυριαρχία κι ανεξαρτησία κράτους.Πραγματοποιεί εισβολή επί συριακού εδάφους με πεζοναύτες τεθωρακισμένα πυραυλικά συστήματα κλπ.Κατέχει παράνομα συριακό εδαφος και κατασκευάζει βάσεις χωρίς προγενέτερη συνθήκη με το κυρίαρχο κράτος.Δεν αναγνωρίζει τη συριακή διοίκηση και κανένα θεσμό του κράτους αυτής ή φορέα.

Ως προς το ότι είναι θεματοφύλακας του πολιτσιμού στη Συρία.Είναι αυτόκλητος σωτήρας προς ίδιον όφελος.Δημιουργία παράνομων αμερικανικών βάσεων,κατοχή συριακού εδάφους,εκμετάλλευση πλούσιου υπεδαφους συριακού σε πετρέλαια στις περιοχές που ελέγχουν οι κούρδοι,ενίσχυση της γεωστρατηγικής θέσης των ΗΠΑ έναντι ρωσικού μπλοκ στην περιοχή της Μ Ανατολής Μεσογείου,μοιρασιά.


Οι ΗΠΑ δεν υπεραμύνονται τον πολιτισμό αλλά με τη στάση τους τον καταρρακώνουν.Δεν αναγνωρίζουν το νομικό πολιτισμό,κουρελιάζουν το διεθνές δίκαιο.Από πότε ακραιφνής μιλιταρισμός και ιμπεριαλισμός, αποικιοκρατία ισοδυναμούν με πολιτισμό.

Επιθυμούν κι εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση της ανατροπής Άσαντ και την ανάδειξη εγκάθετων αχυράνθρωπων της επιρροής τους και την μεταβολή της συριακής δημοκρατίας σε μπανανία ή σε προετεκτοράτο σαν τα καθεστώτα που ευνόησαν άλλοτε στη Λατινική Αμερική για το άρμεγμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας,και την πολιτική τους καθυπόταξη.Ενδιαφέρονται να υπεραμυνθούν το ισραηλινό δίκαιο έναντι του όποιου συριακού.
dimpenews
hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας