Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΙΜΑΜΗΔΕΣ «ΕΞΑΓΕΙ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, (ΕΛΛΑΔΑ?)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Το τελευταίο σκάνδαλο κατασκοπείας που ξέσπασε στην Γερμανία με τους Τούρκους ιμάμηδες, έγινε αιτία να αποκαλυφτεί ότι η Τουρκία εκπαιδεύει ιμάμηδες για να πάνε στο

εξωτερικό και να κάνουν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας και προπαγάνδα στους τουρκόφωνους μουσουλμάνους και όχι μόνο.








Συγκριμένα αποκαλύφτηκε, όπως έγραψε και η Süddeutsche Zeitung, ότι η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, δηλαδή η θρησκευτική ηγεσία της Τουρκίας, εκπαιδεύει ειδικά ιμάμηδες κατασκόπους για να πηγαίνουν στο εξωτερικό και να κάνουν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκιάς και παράλληλα να κηρύττουν στους Τούρκους μουσουλμάνους και όχι μόνο, ότι το Ισλάμ θα κυριεύσει όλη την Ευρώπη.



Ήδη η γερμανική δικαιοσύνη κατηγορεί τον υπεύθυνο των εξωτερικών υποθέσεων της τουρκικής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Halife Keskin, για την αποστολή ιμάμηδων κατασκόπων από την Τουρκία στην Γερμανία. Το σκάνδαλο έχει σαν αποτέλεσμα να μπουν στο στόχαστρο όλα τα τζαμιά υπό τουρκική επιρροή στην Γερμανία, που υπολογίζονται στα 930 και έχουν χαρακτηριστεί σαν ύποπτες φωλιές κατασκόπων.


Αλήθεια με όλες αυτές τις εξελίξεις, δεν γεννάτε το ερώτημα αν κάτι ανάλογο γίνεται και στην ελληνική Θράκη, μετά και τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του ψευομουφτή της Ξανθής, Αχμέτ Μετέ, αν έχει πάρει την «κατάλληλη» εκπαίδευση καθώς συνέχεια πηγαινοέρχεται στην Τουρκία, αυτός και άλλοι ιμάμηδες από την γειτονική χώρα ?


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας