Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σαντάτ: H αλλιώς, ας βάλει κάποιος επιτέλους έναν ζουρλομανδύα στον Ερντογάν, πριν μας πνίξει στο αίμα!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



George Adalis B

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΥΛΗΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ.

ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣΙΟ, ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ 21 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ


Στον κυκεώνα αυτό που δημιούργησε ο ίδιος ο Ερντογάν με την υπερφίαλη, παράλογη και παράφρονα πολιτική του, πολλοί είναι αυτοί που απορούν, μα τι έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν; Με ποιους συμμάχους θα ασκήσει μια πολιτική που στηρίζεται στον μεγαλοϊδεατισμό; Πως θα αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία όταν κατάφερε και έχει στρέψει τους πάντες εναντίον του;

O μεγαλύτερος σύμμαχος του Ερντογάν, δεν είναι κάποιο κράτος ιδιαίτερα. Είναι το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Γιγαντιαίες τράπεζες που επενδύουν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων και την μετατροπή της Ευρώπης από ένα Χριστιανικό λόμπυ χωρών, σε ένα ξέφραγο αμπέλι όπου θα επικρατήσει η πολυπολιτισμικότητα ! Δηλαδή το Ισλάμ!

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τελικά η κατάργησή τους, χρησιμοποιεί ως εργαλείο τον Ερντογάν. Ο ίδιος, ως αντάλλαγμα ζητά την ακύρωση του σχεδίου τριχοτόμησης της Τουρκίας και την ανάδειξή του ως τον παγκόσμιο ηγέτη του Ισλαμικού κόσμου.


Το χρήμα και οι παραχωρήσεις εκ μέρους των τραπεζιτών ζόμπι, προς τον Ερντογάν είναι σε ασύλληπτα μεγέθη. Στους τραπεζίτες αυτούς μπορεί να προσθέσει κάποιους και τους μοναχικούς λύκους που ονειρεύονται την διάλυση της Ευρώπης και επενδύουν σε αυτό δισεκατομμύρια! Λύκους όπως ο Τζόρτζ Σόρρος.

Σε επίπεδο κρατών τώρα, ο Ερντογάν έχει συμμάχους το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία. Και θα συνεχίσει να τους έχει όσο το παιχνίδι αυτό συμφέρει αυτές τις δύο χώρες. Η τουλάχιστον μέχρι να μπουν στο στόχαστρο των υπολοίπων χωρών.
Μέσα στην Ευρώπη, ο άμεσα ωφελημένος από αυτόν τον σύγχρονο υβριδικό πόλεμο, είναι το Ομόσπονδο κράτος της Γερμανίας. Και αν θέλετε είναι το μοναδικό κράτος που δείχνει ανοιχτά το πόσο πολύ αγαπά και σέβεται τον Ερντογάν.

Το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, ήταν όπως έχω γράψει από την πρώτη στιγμή, έμπνευση του ίδιου του Ερντογάν. Και είτε το σκηνοθέτησε από μόνος του, είτε είδε μια μικρή κίνηση και την περιέθαλψε με σκοπό να την καταπνίξει πανεύκολα αργότερα.


Αλλωστε, το 2012, λίγοι ήταν αυτοί που πρόσεξαν την ίδρυση στην Τουρκία μιας οργάνωσης που θα παρείχε πλήρη κάλυψη στα ημιπαράφρονα αυτά σχέδια του Ερντογάν.

Η οργάνωση Σαντάτ (Sadat)

Πρόκειται στην ουσία για τον προσωπικό στρατό του Ερντογάν που συστήθηκε για να τον προστατεύει εσωτερικά από τους αντιπάλους του και να προβαίνει σε εκκαθαρίσεις αντιπάλων στο Εξωτερικό. Την οργάνωση της Σαντάτ, ανέλαβε κατόπιν εντολής του Ερντογάν, ένας σκληροπυρηνικός Ισλαμιστής στρατηγός, ο Αντνάν Τανριβερντί ! Κι ενώ στην Τουρκία απαγορεύονται οι ιδιωτικοί στρατοί, εντούτοις με ιδιαίτερα διατάγματα, ο Τανριβερντί, διοικεί έναν μεγάλο στρατό που αποτελεί ουσιαστικά την ασπίδα του Σουλτάνου.

Είναι γνωστό ότι η Σαντάτ, είναι αυτή που εκπαίδευσε την ISIS και πολέμησε στο πλευρό Ισλαμιστών όχι μόνο στην Συρία αλλά και στο Ιράκ και στην Αίγυπτο. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ότι πολλοί μισθοφόροι της Sadat έχουν περάσει στην Ελλάδα υπό την μορφή προσφύγων και καθοδηγούν όχι μόνο τους πρόσφυγες στα νησιά αλλά ακόμη και ΜΚΟ που βρίσκονται στην χώρα μας.

Ο Τανριβερντί, ήταν από πολύ παλιά ένας άτυπος σύμβουλος του Ερντογάν και είναι αυτός που τον συμβούλευε για έναν νέο υβριδικό πόλεμο με την Ελλάδα. Εχει μανία με το Αιγαίο και τα νησιά και έχει κάνει απίστευτες δηλώσεις κατά το παρελθόν.

Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν και ο ίδιος που «έτρεξε» το μαϊμού πραξικόπημα και |έσωσε| τον Ερντογάν. Η Αντιπολίτευση μάλιστα στην Τουρκία, τον κατηγορεί επίσημα, ότι ήταν οι άνδρες του από την Sadat που άνοιξαν πυρ κατά αμάχων.
Κι ενώ οποιοσδήποτε άλλος ηγέτης θα τον είχε απομακρύνει ο Ερντογάν, ένα μήνα μετά το πραξικόπημα τον διόρισε και επίσημα ως Στρατιωτικό Σύμβουλο της κυβέρνησής του!


Οι ερωτήσεις τούρκων βουλευτών για την Σαντάτ και τον ρόλο της πέφτουν βροχή στην Τουρκία ενώ πλέον και δημοσιογράφοι κατηγορούν δημόσια την Sadat. Ειδικά ο τούρκος δημοσιογράφος Φουάτ Αβνί, κατηγορεί δημόσια τον Ερντογάν, ότι δημιούργησε την Sadat με σκοπό να δημιουργήσει εμφύλιο στην Τουρκία έτσι ώστε να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα. Ο ίδιος δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι οι μισθοφόροι της Sadat πάρθηκαν από το κόμμα του Ερντογάν, εκπαιδεύτηκαν ως δολοφόνοι και στάλθηκαν στην δύση για να σκορπίσουν τον θάνατο.

Από τις πλέον εκπληκτικότερες αποκαλύψεις έχουν γίνει στο Turkish Minute από τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο οποίος έγραψε επί λέξει ,ότι η Σαντάτ έχει το επιτελείο της μέσα στο Παλάτι του Ερντογάν και από εκεί διοικεί την επιχείρηση «Ασπίδα του Εφράτη». Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει ότι μισθοφόροι της Sadat σχεδιάζουν να δολοφονήσουν μέσα στις φυλακές, τους αντιπάλους του Ερντογάν και θα το παρουσιάσουν ως ομαδική απόδραση.

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, η γειτονική χώρα έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο, όπου παραστρατιωτικές οργανώσεις σπέρνουν τον όλεθρο και σε πολύ μικρό διάστημα ο όλεθρος αυτός θα εξαχθεί και στη χώρα μας . Όχι μόνο με την μορφή θερμών επεισοδίων αλλά και με ειδικές μαύρες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Κάποιος επιτέλους να βρεθεί να φορέσει έναν ζουρλομανδύα στον Ερντογάν. Μόνο έτσι ο πλανήτης θα αποφύγει τα χειρότερα…
*(στη φωτό ο Τανριβερντί είναι αυτός με τα μούσια στη μέση)
ΥΓ.
Τώρα μπορώ να ευχηθώ σε όλους τους Χριστιανούς , Καλή Ανάσταση και σε όλους τους Αθεους πολιτικούς … Καλή Ανάταση πνεύματος! Αν μπορεί να υπάρξει τέτοια περίπτωση βεβαίως!!!
triklopodia.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας