Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σουρωτήρι ο τουρκικός εναέριος χώρος από Ρωσικά μαχητικά: Βομβάρδισαν τουρκόφιλες και τουρκικές δυνάμεις στα συροτουρκικά σύνορα προκαλώντας τον Ερντογάν να δοκιμάσει…κατάρριψη – Έστελναν ενισχύσεις οι Τούρκοι στη Χάμα (βίντεο, εικόνες)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Του Κώστα Κομποθέκρα

Σουρωτήρι ο τουρκικός εναέριος χώρος με τα ρωσικά μαχητικά να προκαλούν τους Τούρκους να προσπαθήσουν ξανά να καταρρίψουν ρωσικό μαχητικό! Στο

φως της επιδείνωσης των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας, ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν στην Ιντλίμπ θέσεις του FSA και των τουρκικών δυνάμεων που βρίσκονται στο τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών τρομοκρατών και αυτό γιατί οι Τούρκοι στέλνουν ενισχύσεις στην Χάμα!


Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν ειδικά πυρομαχικά με τους Τούρκους να κάνουν λόγο ακόμη και για «τακτικά πυρηνικά»! Μιλάνε για πρωτοφανείς εκρήξεις!


Οι Ρώσοι εντόπισαν τις τουρκικές κινήσεις και αφού έκαναν σουρωτήρι τον τουρκικό εναέριο χώρο, έκαψαν τα πάντα!


Ο Ρ.Τ.Ερντογάν τραβάει στα άκρα πάλι τις σχέσεις των 2 χωρών και θεωρώντας πως η Ρωσία τον κορόιδεψε στο θέμα των Κούρδων και της Ιεράπολης άρχισε να παίζει ξανά το ίδιο παιχνίδι:


Να στέλνει ενισχύσεις σε όπλα και πυρομαχικά και τουρκικές δυνάμεις χωρίς διακριτικά όπως έκανε και πιο πριν στο Χαλέπι αλλά αυτή τη φορά στη Χάμα.


Έτσι οι τζιχαντιστές είχαν πρόσκαιρα κέρδη αλλά η Ρωσική Αεροπορία, οι Spetsnaz και ο συριακός Στρατός κατάφεραν να αντιστρέψουν τα τελευταία κέρδη των τρομοκρατών στη Χάμα.




Τα ρωσικά μαχητικά βομβάρδιζαν σε Dana-Sarmada-Durin-Kafr Naha-Babseqqa-Darat Izza-Khan Asel-Jisr Shughur-Uram πετώντας διαρκώς πάνω από Ιντλίμπ και Χαλέπι.


Η Ρωσία έστειλε έτσι μήνυμα στις οργανώσεις του Ερντογάν, την Jaish Al Islam και την Ahrar Al-Sham ότι όπου και να κρυφτείτε εμείς θα σας βρούμε ακόμη και στις πύλες της Τουρκίας!


Σύμφωνα με μάρτυρες, τρία ρωσικά μαχητικά διείσδυσαν στον τουρκικό εναέριο χώρο και βομβάρδισαν ανηλεώς τα κομβόι που πήγαιναν στην Ιντλίμπ.


Οι τουρκικές αντιαεροπορικές μονάδες δεν τόλμησαν να απαντήσουν!


Οι βομβαρδισμοί έγιναν αντιληπτοί από την πόλη Reyhanlı στην Τουρκία.


Συνολικά 11 αεροπορικές επιδρομές μετρήθηκαν στα αρχηγεία των Ahrar al-Sham την πόλη Babsake κοντά στην Bab al-Hawa»




























































 














pentapostagma.gr



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας