Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

To ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΥΜΑ! Το παράγει σε ΑΦΘΟΝΙΑ περιοχή της ΕΛΛΑΔΑΣ και είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


To ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΥΜΑ! Το παράγει σε ΑΦΘΟΝΙΑ περιοχή της ΕΛΛΑΔΑΣ και είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ένυδρο αργιλοπυριτικό υλικό με προικισμένες ιδιότητες από πλευράς χημειοσύνθεσης στοιχείων όσο και ικανότητας ιοντο- ανταλλαγής, δηλαδή ικανότητας να δεσμεύει άλλα στοιχεία και ακόμη ολόκληρες ενώσεις. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις ζέω (που σημαίνει βράζω) και λίθος (που σημαίνει πέτρα). Έχει ένα πολύ ισχυρό αρνητικό ιόντων, που το επιτρέπει να έλκει και να δεσμεύει θετικά φορτισμένα ιόντα, όπως βαρέα μέταλλα, περιβαλλοντικά χημικά, όπως παρασιτοκτόνα, παθογόνα, ιούς, μολυντές και να τα αφαιρεί εύκολα από το σώμα. Η ιδιότητα της δέσμευσης άλλων μορίων αλλά και η χημική του σύνθεση μπορούν να αιτιολογήσουν γιατί οι ερευνητές, που έχουν ασχοληθεί μαζί του, έχουν προτείνει ότι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Πλούσια πηγή εξαιρετικού ζεόλιθου είναι όλη η περιοχή της Θράκης, η καθαρότητα του οποίου αγγίζει το 95%, που τον κατατάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι τα περισσότερα διατροφικά συμπληρώματα παρασκευάζονται σε ξένες χώρες και έχουν άριστη ποιότητα. Είναι λοιπόν πολύ καλό που στη χώρα μας ο ζεόλιθος είναι κορυφαίας ποιότητας.


Έχουν δημοσιευθεί πάνω από 200 επιστημονικά άρθρα που δείχνουν την αξία του ζεόλιθου για την υγεία μας. Μπορεί να λειτουργήσει ως ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας. Συγκεκριμένα φαίνεται ότι ο ζεόλιθος:

1. Εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειτουργώντας ως ισχυρό αντιοξειδωτικό.

2. Βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου. Λέγεται ότι αποβάλλει τα βαρέα μέταλλα χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Αν αυτό ισχύει, είναι πολύ σημαντικό, διότι οι περισσότεροι χηλικοί
παράγοντες που δίνονται για τον καθαρισμό των
βαρέων μετάλλων από το σώμα, αφαιρούν όλα τα
μέταλλα, και τα καλά και τα βλαβερά μέταλλα.
3. Παγιδεύει τα αλλεργιογόνα από την κυκλοφορίατου αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει, μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τα διάφορα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές αλλεργίες.
4. Βελτιώνει την ηπατική λειτουργία, αφού αποτοξινώνει το σώμα.

5. Δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό.

6. Δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και ευφορίας κυρίως λόγω της εξάλειψης των τοξινών.
7. Μπορεί να ανακουφίσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, την ηπατίτιδα C, καθώς και το κοινό κρυολόγημα ή τη γρίπη και κατα- πολεμά τον έρπη ζωστήρα.

8. Βοηθά κατά της οισοφαγικής παλινδρόμησης και της καούρας.


9. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά για μάσκες προσώπου, σκόνη δοντιών ή να προστεθεί στο νερό της μπανιέρας για αποτοξινωτικό μπάνιο. Όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, οι ηλεκτρομαγνητικές του ιδιότητες βοηθούν να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, να επισκευαστούν τα κύτταρα του δέρματος και να αφαιρεθούν οι μολυντές, όπως το χλώριο.

Ο ζεόλιθος είναι εξαιρετικά ασφαλές και μη τοξικός σε οποιοδήποτε επίπεδο: τα ίχνη του ζεόλιθου εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Όσον αφορά τις παρενέργειες, κυρίως λόγω αποβολής των τοξινών, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών, περίπου 1%, έχει αναφέρει λίγο πόνο των μυών, κεφαλαλγία, εξάνθημα, και αίσθηση κακουχίας στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης. Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται στην έντονη αποτοξίνωση που προκαλεί. Καλό είναι να ξεκινά κάποιος με χαμηλή δοσολογία, ώστε να φτάσει το ένα γραμμάριο την ημέρα, για να μη βιώσει αυτές τις παρενέργειες.

Για εσωτερική χρήση για αποτοξίνωση η δόση είναι 2 κουταλιές της σούπας σε νερό μακριά από το φαγητό. Ξεκινήστε με μια μικρότερη δόση (μια κουταλιά του γλυκού) και σταδιακά αυξήστε τη δόση. Για μάσκα προσώπου, αναμείξτε 4 κουταλιές της σούπας σε 4 κουταλιές του γλυκού νερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο για επιπρόσθετα οφέλη. Για αποτοξινωτικό μπάνιο, προσθέστε 1 κούπα σε ζεστό νερό. Για τσιμπήματα, αναμείξτε 4 κουταλιές της σούπας σε 4 κουταλιές του γλυκού νερό και βάλτε το στην προσβεβλημένη περιοχή, αφήστε το για 15 λεπτά να στεγνώσει και ξεβγάλτε. Για σκόνη δοντιών, βάλτε λιγάκι ζεόλιθο στην οδοντόβουρτσά σας και προσθέστε μια σταγόνα αιθέριο έλαιο (μέντα, κανέλα), για να δημιουργήσετε ένα φυσικό μείγμα σκόνης δοντιών.

Οι χρήστες συμπληρωμάτων ζεόλιθου αναφέρουν τα εξής οφέλη από τη λήψη τους: Μετά από μερικές μέρες χρήσης ζεόλιθου, οι καταναλωτές τουαισθάνονται σημαντικές αλλαγές στην ευεξία τους. Το στομάχι και όλο το πεπτικό τους σύστημα ισορροπεί σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη λήψη ζεόλιθου.

Ο ζεόλιθος βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος και στην απελευθέρωση του αποθηκευμένου λίπους στο ήπαρ. Βοηθάει κατά της δυσκοιλιότητας. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι τους μειώνει την ακμή. Άλλοι ισχυρίζονται ότι θεραπεύτηκαν από χρόνια προστατίτιδα με το ζεόλιθο.

Μάριος Δημόπουλος
Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition
Μέλος της American Association of Drugless Practitioners
Από το βιβλίο » ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ: ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ»
Εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας