Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το ΚΡΥΒΟΥΝ! Το έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ !! Δείτε ποια ΣΗΜΑΙΑ ανέβασαν… Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



EΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ! ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2016

Δείτε ποια είναι η Ευρωπαική Ένωση, σε απευθείας σύνδεση γερμανικού καναλιού με το Ευρώκοινοβούλιο υπήρχε η Ισραηλινή σημαία που κυμάτιζε μονάχη πρώτη από τις Ευρωπαικές σημαίες!

Εφόσον κατάλαβαν ότι ίσως υπάρξει αντίδραση των τηλεθεατών αντικατέστησαν την Ισραηλινή με μια της Ευρώπης!



NTOKOYMENTO

Ο Γερμανός τηλεθεατής όμως μπόρεσε και την φωτογράφισε πριν την αλλάξουν και παρακαλεί προς κοινοποίηση καθώς του έχουν κλείσει τον λογαριασμό και του αφαίρεσαν το παρακάτω βίντεο.




Από ότι γνωρίζουμε το Ισραήλ πέφτει λιγάκι μακριά για να ανήκει στην Ευρωπαική Ένωση,δεν είναι όμως μακριά για να της ανήκει μυστικά η Ευρωπαική Ένωση !


hellasforce.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας