Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τον άφησε να «καίγεται» και τελικά τον είδε – Συνάντηση Πούτιν με Αμερικανό ΥΠΕΞ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Σε σίριαλ με πολύ παρασκήνιο εξελίχθηκε η υπόθεση της συνάντησης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών,
Ρεξ Τίλερσον, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στη Μόσχα.


Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και καθυστερήσεις, ο Ρώσος πρόεδρος δέχθηκε να συναντηθεί με τον Αμερικανό, προκειμένου να λάβει από πρώτο χέρι τα μηνύματα του Ντόναλντ Τραμπ για τα καυτά ζητήματα της Συρίας, της Ουκρανίας και του ψυχροπολεμικού κλίματος που έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα.



Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Πούτιν άκουσε τον Τίλερσον, αλλά εστίασε την κουβέντα στην κρίση που ξέσπασε μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στην αεροπορική βάση της Συρίας.



Παρών στη συνάντηση και ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, με τον οποίο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ είχε πριβέ συνάντηση νωρίτερα.
hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας