Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκάλυψη: Η επόμενη χώρα-στόχος του Τραμπ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Τι αποκάλυψε το Πεντάγωνο



Αμερικανός αξιωματούχος αποκάλυψε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ότι η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson (CVN 70) θα κινηθεί από τη Σιγκαπούρη προς τον Δυτικό Ειρηνικό κοντά στη χερσόνησο της Κορέας, προκαλώντας ανησυχία μήπως υπάρχουν σκέψεις για την εξαπόλυση πληγμάτων και κατά στόχων του σταλινικού καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.

Το πυρηνικό πρόγραμμα για στρατιωτικούς σκοπούς δείχνει να προοδεύει γοργά με αποτέλεσμα να εγείρονται υποψίες ότι ίσως το αμερικανικό Πεντάγωνο να έχει εισηγηθεί κάποια θεαματική ενέργεια που θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στην περιοχή.



Η αποκάλυψη έρχεται μάλιστα τη στιγμή κατά την οποία ο Κινέζος πρόεδρος βρίσκεται με τον Ντόναλντ Τραμπ στο θέρετρο που διαθέτει ο Αμερικανός πρόεδρος στη Φλόριντα, όπου ένα από τα θέματα που θα βρισκόντουσαν στην ατζέντα θα ήταν και αυτό της Βόρειας Κορέας, με τον Τραμπ να απειλεί το Πεκίνο, ότι αν δεν αναλάβει να συνετίσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν, θα αναλάβει δράση ο ίδιος.

Η ενέργεια για την κίνηση του CVN 70 θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι οι διμερείς συζητήσεις των προέδρων ΗΠΑ και Κίνας δεν πήγαν και τόσο καλά και ότι σημειώθηκε αγεφύρωτη διαφωνία, με αποτέλεσμα η κίνηση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου να έχει σαν στόχο να περάσει το μήνυμα ο Τραμπ ότι δεν αστειεύεται…
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας