Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: Το χτύπημα των ΗΠΑ τους κάνει συνεταίρους με το ISIS




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε αεροπορική βάση στην Κεντρική Περιφέρεια της Συρίας με αριθμό πυραύλων.


«Στο 3:42 πμ (ώρα Συρίας) σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, υπέπεσαν σε κατάφωρη πράξη επιθετικότητας στοχεύοντας μία από τις αεροπορικές βάσεις μας στην κεντρική περιοχή με έναν αριθμό πυραύλων, προκαλώντας τον θάνατο σε 6 άτομα, πολλούς τραυματίες και τεράστιες υλικές ζημιές ,» δήλωσε εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας, σύμφωνα με το Συριακό πρακτορείο SANA.

Στη δήλωση καταδίκασε επίσης την επίθεση των ΗΠΑ, λέγοντας ότι ευθυγραμμίζεται με τη συνεχιζόμενη λανθασμένη στρατηγική των ΗΠΑ και υπονομεύει τη λειτουργία της καταπολέμησης της τρομοκρατίας που πραγματοποιεί ο αραβικός στρατός της Συρίας.



Η επίθεση, προσθέτει στη δήλωση, κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής «συνεταίρους» με την ISIS, την Jabhat al-Nusra και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που από την πρώτη μέρα του αθέμιτου πολέμου κατά της Συρίας επιτίθενται σε σημεία του συριακού στρατού και σε στρατιωτικές βάσεις της Συρίας.

Ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτήν την επίθεση λέγοντας ότι αποτελεί απάντηση στην χρήση χημικών όπλων από τον Συριακό στρατό στην πόλη Han Sheikhoun στην επαρχία Ιντλίμπ, χωρίς όμως να προσδιορίζουν την πραγματική ταυτότητα των δραστών. 


«Στέλνει λάθος μηνύματα στις τρομοκρατικές οργανώσεις και θα τους ενθαρρύνει για περαιτέρω χρήση χημικών όπλων στο μέλλον κάθε φορά που θα υποφέρουν μεγάλες απώλειες στο πεδίο της μάχης.»

Τόνισε επίσης ότι αυτή η επιθετική πράξη, παραβιάζει όλους τους διεθνείς νόμους και συμβάσεις και έχει ως στόχο να επηρεάσει τις δυνατότητες του συριακού στρατού στον αγώνα του κατά της τρομοκρατίας.

Η Γενική Διοίκηση του Στρατού επισήμανε ότι η απάντησή της στην επιθετικότητα των ΗΠΑ, θα είναι η αποφασιστικότητα του Συριακού στρατού στο εθνικό καθήκον της υπεράσπισης του συριακού λαού και την πάταξη της τρομοκρατίας, μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα σε ολόκληρο το έδαφός της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας.
crashonline.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας