Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αύρα - Μια ξεχασμένη πανάρχαια Γνώση


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


«Αύρα». Κάτι που από την απώτατη αρχαιότητα μέχρι σήμερα,



τυλιγμένο σε πέπλο μυστηρίου ασκούσε και συνεχίζει να ασκεί γοητεία, σε όλους τους λάτρεις των μετά-φυσικών αναζητήσεων.
Πολλές εικασίες έχουν γίνει και όλοι σχεδόν έχουν το φαινόμενο της «Αύρας» ακουστά, άσχετα αν το δέχονται ή όχι. Τι είναι όμως αυτό που πολύ απλοϊκά ονομάζουμε αύρα;

Κάτω από αυτό το σάρκινο -ψεύτικο- βιο-ρομπότ που έχουμε για να μπορούμε να κινούμαστε στον κόσμο αυτό και να αλληλεπιδρούμε μέσα του, δοκιμαζόμενοι για το αν θα επιλέξουμε το Χριστό και την επιστροφή μας στον πραγματικό κόσμο η τον Γιαχβέ Σαμαέλ και τον ψεύτικο υλικό κόσμο του, υπάρχει "κάπου κρυμμένο" το ενεργειακό αθάνατο σώμα μας. Αυτό είναι που κάνει το ψεύτικο σώμα -που μας έχει δώσει ο Σαμαέλ και έχουμε- να "λάμπει".

Οι ιδιότητες του ενεργειακού σώματος είναι παντελώς άγνωστες στο ανθρώπινο γένος. Η γνώση όμως, ότι γύρω απ το υλικό σώμα μας υπάρχει μία φωτεινή αύρα είναι πανάρχαια. Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν αναφερθεί σ' αυτό και έκαναν, όπως θα δείτε παρακάτω τις σχετικές απεικονίσεις. Άγιοι και σοφοί συνήθως, εμφανίζονταν να περιβάλλονται από μία φωτεινή ενεργειακή αύρα. Η συνήθεια αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 


Οι Ευρωπαίοι απεικόνιζαν αυτή τη φωτεινή αύρα στα αγάλματα και τις τοιχογραφίες τους. Ο Χριστός, η Παναγία και όλοι οι άγιοι εμφανίζονται στις εικόνες και τις τοιχογραφίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας με το κεφάλι τους να περιβάλλεται με ένα φωτοστέφανο. Οι Δυτικοί απεικονίζουν το φωτοστέφανο στα αγάλματα που έχουν στις εκκλησίες τους, αντί για τις ορθόδοξες εικόνες. Οι βουδιστές, οι ινδουιστές και γενικά όλες οι θρησκείες της ανατολής απεικονίζουν με φωτοστέφανο, τους προφήτες και τους θεούς τους.

Οι ιθαγενείς της Αυστραλίας απεικόνιζαν και συνεχίζουν να απεικονίζουν ανθρώπους φυτά και ζώα μέσα σε φωτεινά κουκούλια. Αποδεικνύεται έτσι ότι τα ανθρώπινα όντα, από τα πανάρχαια χρόνια, έχουν μια αξιοσημείωτη εμμονή με τα φωτοστέφανα, ασχέτως της τεχνολογικής εξέλιξής τους. Οι Ινδιάνοι σε όλη την Αμερική φορούν φτερά γύρω από το κεφάλι.


Τα φτερά θυμίζουν έντονα τις ενεργειακές εκλάμψεις πού εμφανίζονται στις ηλεκτροφωτογραφίες πού με ειδική μέθοδο αποδίδουν την ανθρώπινη αύρα». Οι "μάγοι" γιατροί τους μιλάνε για το φωτεινό αυγό ή κουκούλι ενέργειας μέσα στο οποίο περιέχεται το ανθρώπινο σώμα.
Τα φτερά θα μπορούσαν να θεωρηθούν σαν απομίμηση του φωτοστέφανου, πού έβλεπαν οι "μάγοι" και πιθανόν όλοι οι άνθρωποι, σε πολύ παλιά χρόνια. Αντίστοιχες απεικονίσεις υπάρχούν και στους Κινέζους, Μογγόλους κ.λπ.

Το φαινόμενο έγινε γνωστό με το άνομα «Αύρα», επειδή το φωτεινό νέφος που υπάρχει γύρω στο σώμα, είναι ευμετάβλητο και αλλάζει γρήγορα σαν το Βόρειο Σέλας, που στα λατινικά είχε την ονομασία Aurora Borealis, δηλαδή βόρεια Αύρα. Όμως η σωστή ονομασία θα έπρεπε να είναι Άλως, δηλαδή φωτεινό στεφάνι. Εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να αντιληφθούν την αύρα, λένε ότι αυτή μεταβάλλεται γρήγορα ανάλογα με τη διάθεση του ατόμου.

Από τέτοιου είδους αναφορές πηγάζει και η βασική γνώση για την ύπαρξη της «αύρας», καθώς και ένας κατάλογος με χρώματα που σχετίζονται με διάφορες ψυχολογικές, διανοητικές και σωματικές καταστάσεις.

Το ενεργειακό Παραδείσιο σώμα σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου ανάλογα με τη μορφή της λειτουργίας του, ανάλογα με την προσπάθεια πού κατέβαλε και ανάλογα με τα όποια συναισθήματα του κάθε ανθρώπου, εξέπεμπε προς τα έξω μια συγκεκριμένη ακτινοβολία από κάθε τμήμα του. Άλλη ακτινοβολία από τον εγκέφαλο, άλλη από το εκτελεστικό κέντρο, άλλη από τα χέρια κτλ.



Ξέρουμε ότι η ενέργεια που μεταφέρεται από οποιαδήποτε ακτινοβολία ορατή και αόρατη, είναι ανάλογη της συχνότητάς της. (Ενέργεια) = h χ (συχνότητα),όπου h η λεγόμενη σήμερα σταθερά τον Πλάνκ. Κάθε συχνότητα όμως της ορατής ακτινοβολίας αντιστοιχεί και σε ένα χρώμα. Το σύνολο των υπαρχόντων ορατών χρωμάτων, σε όλες τους τις αποχρώσεις είναι αυτά που βλέπουμε στο ουράνιο τόξο. Αυτά τα χρώματα αποτελούν και το λεγόμενο ορατό φάσμα.
Το θέμα είναι ότι το ενεργειακό σώμα που είχαμε κάποτε, είχε τη δυνατότητα να βλέπει ακτινοβολίες και επομένως χρώματα, αδιανόητα σήμερα σε εμάς.

Οι ακτίνες Χ και τα μικροκύματα, για παράδειγμα, ή οι λεγόμενες υπεριώδεις ακτίνες που εκφράζουν κάποια άγνωστα σε εμάς χρώματα, πέρα από το μοβ ή οι υπέρυθρες ακτίνες που εκφράζουν χρώματα πιο κόκκινα από το κόκκινο, δεν προκαλούν σήμερα κανέναν ερεθισμό στο οπτικό κέντρο του εγκεφάλου και δεν αποκωδικοποιούνται. Σ' αυτές τις συχνότητες δηλαδή είμαστε πρακτικά τυφλοί!

Αυτό είναι και ένα από τα αποτελέσματα της Πτώσης. Έτσι ακόμη και σήμερα, τα απομεινάρια αυτού του ενεργειακού σώματος, χωρίς να μπορούν να διαχειριστούν την ενέργεια που άφθονη υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο γύρω μας, μας δημιουργούν ένα ακαθόριστο άγχος αλλά και εκνευρισμό, αφού στο υποσυνείδητό του, ο κάθε άνθρωπος γνωρίζει ότι όλα τα λεγόμενα σύγχρονα προβλήματά του, ή δεν είναι προβλήματα ή θα μπορούσαμε με πολύ απλό τρόπο να τα λύσουμε, χρησιμοποιώντας την ενέργεια που υπάρχει γύρω μας στη φύση.

Τα αθάνατα σώματα μας εξακολουθούν απ' ότι φαίνεται να εκπέμπουν,έστω και παθητικά, ακτινοβολίες στο μη ορατό φάσμα. Κάποιοι το αντιλαμβάνονται,ή κάποιοι άνθρωποι εκπέμπουν για κάποιο λόγο, τόσο έντονα αυτή την περιστασιακή «αύρα», που καμιά φορά βγαίνει και στο ορατό φάσμα και γίνεται αντιληπτή από όλους. Αυτό βέβαια είναι σαφώς πολύ σπάνιο, αφού δεν έχουμε επώνυμες αναφορές για κάτι τέτοιο.

Μπορεί κανείς να δεί την αύρα ;

Υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι βλέπουν την αύρα. Επίσης πουλιούνται βιβλία πού δήθεν μαθαίνουν πως να την βλέπετε. Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο όμως σχεδόν το σύνολο από αυτές τις πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επίσης τονίζει πως αμφιβάλει αν αυτοί πού ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βλέπουν την αύρα θα διακινδυνεύσουν να το πουν.


Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι πού βλέπουν την αύρα και φυσικά είναι δυνατόν σε κάποιον να μάθει να βλέπει. Όμως είναι τέτοιες οι δυσκολίες, που είναι πρακτικά αδύνατον αυτό να συμβεί. Η βασική δυσκολία είναι ότι δεν παίρνεις οδηγίες, τις εφαρμόζεις και βλέπεις την αύρα με τον τρόπο πού διαβάζεις τις οδηγίες χρήσεως και βάζεις να δουλέψει μία καφετιέρα.

Επειδή η ικανότητα να «βλέπεις», σχετίζεται με αυτό που μπορεί να ονομασθεί «εσωτερικές κλειδωμένες δυνατότητες», απαιτείται αφιέρωση ολόκληρης ζωής, για να αρχίσει να επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο. Εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει ήδη τη δυνατότητα μισο-ξεκλείδωτη. Κι αν κάποτε πραγματικά, κάποιος αρχίσει να βλέπει, τότε μάλλον θα το κρύψει.

Οι περισσότερες πρακτικές, για να δει κανείς την αύρα, βασίζονται στις ψευδαισθήσεις που προκαλούνται στο μάτι, όταν αυτό είναι έντονα προσηλωμένο σε ένα σώμα που βρίσκεται σε ανοιχτόχρωμα φόντο. Το ότι η ικανότητα αυτή υπάρχει και χρησιμοποιείται ασυνείδητα από όλους μας, μπορεί να υποδειχθεί από τη λαϊκή σοφία. Κάποιες παροιμίες περιγράφουν διάφορα ανθρώπινα συναισθήματα ή καταστάσεις, παραδείγματος χάριν:

- Έγινε πράσινος από τη ζήλια του.
- Πρασίνισε από το κακό του.
- Έγινε κίτρινος από το φόβο του.
- Αυτός είναι χρυσός άνθρωπος.

Αν και οι παροιμίες θα μπορούσαν εν μέρει να εξηγηθούν με βάση τις αντιδράσεις του δέρματος, κανείς δεν γίνεται πράσινος από τη ζήλια του, ούτε φαίνεται χρυσός από την καλοσύνη του. Και όλως περιέργως οι πανάρχαιοι κατάλογοι με τα χρώματα που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες ψυχολογικές καταστάσεις υποδεικνύουν, ότι το πράσινο είναι το χρώμα του κακού και το χρυσό είναι το χρώμα της ανώτερης πνευματικής κατάστασης.

Όταν ένας άνθρωπος είναι ήρεμος, τότε στην αύρα του εμφανίζεται ένα απαλό μπλε φως. Πρόκειται για ένα «ουράνιο» φως, το οποίο θωρακίζει ψυχικά τον άνθρωπο απέναντι σε οποιαδήποτε ψυχική απειλή. Το μπλε, το «φως του Πατέρα» δημιουργεί μια ψυχική ασπίδα γύρω από το άτομο που αισθάνεται έτσι ακριβώς, όπως αισθάνεται το παιδί στην αγκαλιά τον πατέρα του: προστατευμένο και ήρεμο. Αντίθετα όταν η ψυχική κατάσταση του ανθρώπου είναι διαταραγμένη, όταν ένα ελάττωμα ζήλιας (για παράδειγμα) εμφανιστεί, η αύρα κατακλύζεται από ένα πρασινωπό χρώμα. Η «θεϊκή» προστασία του μπλε χάνεται και το άτομο μένει έρμαιο στις διαθέσεις του "Εγώ" ή στις διαθέσεις ενός εκ των αρχόντων του κόσμου αυτού, των δαιμόνων που θα μπορούσε να τον καταλάβει.

Όταν η αύρα μας τείνει στο πράσινο, αυτό σημαίνει ότι από μέσα μας πηγάζει αρνητική ενέργεια και «μέσα από την ψυχή μας», όπως θα έλεγε ο λαός, βγάζουμε κακία. Τότε, εφόσον υπάρχει εξουσία «άνωθεν», διότι χωρίς αυτήν τίποτε δε μπορεί να συμβεί, αυξάνεται η δεκτικότητά μας σ' αυτό που ο άρχοντας του κόσμου αυτού ο Γιαχβέ-Διάβολος και οι υπηρέτες του μπορρούν να μας περάσουν στο μυαλό. Μπορεί να μας περάσει ο όποιος δαίμονας (Ναχρμπέν) μία σκέψη κακή ή και να καταλάβει το υλικό βιολογικό μας σώμα, αφού οι πόρτες από τα απομεινάρια του ενεργειακού σώματος άνοιξαν.

Το φαινόμενο του δαιμονισμού είναι πολύ περισσότερο συνηθισμένο από όσο νομίζετε. Απόδειξη, ότι ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός κατηγορουμένων για βιαιοπραγίες ή φόνους λένε ακριβώς αυτό: "ΘΟΛΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ." Και αυτό δεν είναι μόνο δικηγορικό κόλπο. Υπάρχει ο μερικός και ο ολικός δαιμονισμός :


1) Μερικό δαιμονισμό έχουμε, όταν ελέγχουμε εν μέρει τις σκέψεις μας πού μας ωθούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.

2) Ολικό δαιμονισμό έχουμε, όταν χάνουμε πλήρως τον έλεγχο του σώματός μας, που τον αποκτά ο όποιος δαίμονας τύχει να τον απαιτήσει. Τότε δεν ελέγχουμε ούτε τα λόγια, ούτε τις πράξεις μας.

Το ενεργειακό σώμα είχε, σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου, μια ενεργειακή ασπίδα στις εξωτερικές επιδράσεις. Η ασπίδα αυτή, όσον αφορά τις επιδράσεις του υλικού σύμπαντος, αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτη. Οι αρρώστιες και τα φυσικά φαινόμενα, ο καιρός, ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες κ.τ.λ. μας χτυπούν αλύπητα, χωρίς να έχουμε καμιά άμυνα.

Η ζεύξη ψυχής και σώματος ( σ.σ : του πραγματικού σώματος, του παραδείσιου, όχι του σάρκινου κατασκευάσματος του Σαμαέλ Γιαχβέ) είναι ανυπέρβλητη και πέρα διανοήσεως για εμάς. Αυτό διότι η μέθοδος της ζεύξης αυτής είναι δημιούργημα του ίδιου του Δημιουργού και όχι προϊόν των εκ των υστέρων διαδικασιών και της εκ των υστέρων όποιας εξέλιξης. Η ψυχή και το σώμα ακολουθούσαν την αρμονική συνύπαρξη και εξέλιξη σύμφωνα με τους κανόνες των αντιθέτων (Γιν και Γιανγκ). Μετά τη μεγάλη «συνεξήγηση», κατά άλλους Κρίση, μετά την Δευτέρα Παρουσία
οι αθάνατοι άνθρωποι (ψυχές) θα πάρουν ξανά τα αθάνατα επουράνια σώματα τους.

Κατά τη στιγμή του θανάτου, ο καθένας μας θα έχει την ευκαιρία να εκτιμήσει το δώρο της ζωής, το δώρο της ύπαρξης και τότε θα καταλάβει τον ένα από τούς δύο λόγους για τούς οποίους ο Θεός μάς δημιούργησε όλους. Απλά δηλαδή, για να υπάρχουμε. Ακόμη και σε στιγμές δυστυχίας, αυτή και μόνη η ύπαρξή μας και η αντίληψη του περιβάλλοντος μας παρηγορεί. Η «Απόλυτη Αγάπη Του Θεού» μας δημιούργησε για να υπάρχουμε και να αντλούμε ευτυχία από την ίδια την ύπαρξή μας. Φανταστείτε μας με το αιθέριο υπέρλαμπρο φωτεινό σώμα των Ελοχίμ. Φανταστείτε μας να κινούμαστε αστραπιαία μέσα στα φωτεινά σύμπαντα του Χριστού έξω, από τον σκοτεινό κόσμο της ύλης του Γιαχβέ. Φανταστείτε την ύπαρξή μας και το παραδείσιο σώμα μας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και βελτιούμενη αρμονία. Φανταστείτε μας διαρκώς να προσεγγίζουμε τον Τριαδικό Θεό και να αντλούμε ευτυχία και ικανοποίηση από αυτήν την προσέγγιση.

Φανταστείτε την ευτυχία αυτή και την ξενοιασιά να μην σταματούν ποτέ, γιατί ποτέ κανείς δεν φτάνει να γίνει ως ο Δημιουργός των Πάντων, κι εμείς σ' αυτή τη διαρκή αναζήτηση να γεμίζουμε διαρκώς από χαρά για την διαρκώς βελτιούμενη και τροποποιούμενη αρμονία των αντιθέτων ψυχής και σώματος (του πραγματικού επουράνιου) που μας απαρτίζουν. Φανταστείτε την εκπλήρωση των λόγων του Χριστού: «Έλθετε προς Με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι καγώ αναπαύσω υμάς». Και μέσα σ' όλα αυτά σκεφθείτε με πόση ικανοποίηση και πληρότητα θα εκπληρώσουμε την αρχαία αποστολή μας ενάντια στις αρχέγονες δυνάμεις του σκότους, που θέλουν να καταστρέψουν την Δημιουργία.

Για όποιον θέλει να τα ζήσει όλα αυτά, και όσα ακόμη δεν φαντάζεται, χρειάζεται πρώτα να φύγει από τον κόσμο του Γιαχβέ, στον οποίο ζούμε και στον οποίο είμαστε φυλακισμένοι.Τον τρόπο και το δρόμο εξόδου, μας τον έδωσε ο Χριστός και είπε όστις θέλει οπίσω μου ελθείν.

Ο Δρόμος δεν είναι η εκκλησία. Δεν είναι τα μυστήρια που όρισαν εντεταλμένοι εβραιολάγνοι υλιστές ιεράρχες τον 4ο μ.Χ. αιώνα, για να πουλάνε σωτηρία μέσω της εκκλησίας. Ο Δρόμος είναι ο Χριστός και Εκείνος είπε Γνώσεσθε την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς.

Όποιος γίνει ικανός να ζήσει στον κόσμο του Χριστού θα πάρει πάλι το άφθαρτο σώμα του και θα ζήσει στον φωτεινό κόσμο του Χριστού. Ο Χριστός είναι δίπλα στον καθένα και την καθεμία. Δεν χρειάζεστε κανέναν άλλο "ειδικό" να σας πει τι θα κάνετε. Μιλήστε και να μιλάτε με τον ίδιο, είναι μόνο αγάπη και σας περιμένει να Του μιλήσετε, για να μπορέσει να έχει εξουσία μέσα στον κόσμο του Γιαχβέ να παρέμβει υπέρ σας. Απλά τα πράγματα.

Καλή επιστροφή σε όλους και όλες στην Φωτεινή Πατρίδα μας

Περιείχε πληροφορίες από το Γιατί και Πώς Ζουν αναμεσά μας τόμος 7 (Δ.Λιακόπουλος)

EΛ Ηunter 888

el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας