Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αυτό συνέβη στην Ισπανία την ώρα του επιταφίου (ΒΙΝΤΕΟ)



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Τρόμος ανάμεσα στους πιστούς χριστιανούς.

Οι ταραχές και τα παρατράγουδα κατά τη περιφορά του επιταφίου, μπορεί να αποφεύχθηκαν στην χώρα μας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε για την Ισπανία και συγκεκριμένα την πόλη της Σεβίλλης.

Την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ επικράτησε τρόμος όταν κατά τη διάρκεια της περιφοράς του επιταφίου, άγνωστοι άρχιζαν να φωνάζουν "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος" και την επόμενη στιγμή να επιτίθενται κατά των πιστών!

Αν και δεν έχει εξαριβωθεί ακόμη ποιοι ακριβώς προκάλεσαν τα συγκεκριμένα επεισόδια, εντούτοις από τα αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν κατά των χριστιανών, 17 άτομα τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.



Με αφορμή αυτή την επίθεση, οι αρχές επέβαλλαν την απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων στις ισπανικές πόλεις κατά την Ανάσταση παραπέμποντας στον συνήθη πλην ειδεχθή τρόπο των τζιχαντιστών να προκαλούν το χάος.

Το πλέον ανησυχητικό είναι πως ανάλογα φαινόμενα γίνονται και σε ευρωπαϊκές...ανεξίθρησκες πόλεις.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις ταραχές.
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας