Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δείτε πώς κατάντησαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ οι ψεύτες… (ΒΙΝΤΕΟ)



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Μόνο σε δυσάρεστα γεγονότα, όπως το πρόσφατο δυστύχημα με το ελικόπτερο Χιούι στην περιοχή του Σαραντάπορου, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, έρχονται στην επιφάνεια οι αδυναμίες του στρατιωτικού εξοπλισμού.


Στο παρακάτω βίντεο θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα ελικόπτερα παλιάς γενιάς στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. 




(Eναλλακτικά
ΕΔΩ)

Πληροφοριακά, να αναφέρουμε ότι τα πρώτα Χιούι εμφανίστηκαν με την ονομασία Βell Model 204 το 1956 στον στρατό των ΗΠΑ και ενεργή δράση πήραν το 196 σττο Βιετνάμ.

Στην Αεροπορία Στρατού, τα ελικόπτερα άρχισαν να παραδίδονται σταδιακά από το 1969 μέχρι το 1981 και το 1993 η Ελλάδα πήρε μεταχειρισμένα, άρα ταλαιπωρημένα ελικόπτερα, από τις ΗΠΑ…
voicenews.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας