Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε Τούρκος σε ελληνική βραχονησίδα!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Συναγερμός σε ΕΥΠ και Υπουργείο Εξωτερικών



Το ελληνικό Λιμενικό εντόπισε έναν άντρα τουρκικής καταγωγής στην βραχονησίδα Νίμος, λίγο έξω από την Σύμη. Ο ίδιος δηλώνει δικηγόρος, 28 ετών, ενώ στην κατοχή του είχε το διαβατήριο και την ταυτότητα του δικηγορικού συλλόγου. 

Είπε στους άνδρες του Λιμενικού ότι πέρασε μόνος του από την Τουρκία, πως μίσθωσε ταχύπλοο και πλήρωσε 2.500 ευρώ στον διακινητή για να τον περάσει και να τον αφήσει στην ελληνική βραχονησίδα.

Το γεγονός έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο Τούρκος επικοινώνησε με το Λιμενικό μέσω του διεθνή αριθμού διάσωσης. Το Λιμενικό έσπευσε να τον απομακρύνει από την βραχονησίδα και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Πάντως, ερωτηματικά προκαλεί η στάση του 28χρονου, ο οποίος δεν έχει υποβάλλει ακόμα αίτηση για άσυλο, ούτε διευκρίνισε γιατί εγκατέλειψε την χώρα του και διέφυγε στην ελληνική βραχονησίδα. 

Το περίεργο της υπόθεσης έχει κινήσει τις υποψίες της ΕΥΠ και του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο παρακολουθεί με πορσοχή την εξέλιξη της υπόθεσης.
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας