Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΑΧΗΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΙΣΛΑΜ- ΠΑΠΙΣΜΟ- ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ !



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!!!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ……ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!





-Ο πάπας τής Ρώμης διέταξε τήν αποπομπή του πατρός Θεοδώρου Ζήση


«Με σύσταση του Βατικανού, του ιδίου του Πάπα, προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο (στον Βαρθολομαίο), ζητήθηκε από την εκκλησία της Ελλάδος να μην συμμετέχει ο πατήρ (Ακαδημαϊκός καθηγητής και ιερατικός ποιμένας) Θεόδωρος Ζήσης στους Οικουμενικούς Διαλόγους, διότι δυσκόλευε τους Παπικούς, και γιατί είχε συμβάλλει στην καταδίκη της Ουνίας…» ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ !!! 


Αυτά αναφέρει ο πατήρ Θεόδωρος Ζήσης … Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ πατρός Θ.ΖΗΣΗ από τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ και ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ !!!» Μετέπειτα στο βίντεο-συνέντευξη, ο π. Θ.ΖΗΣΗΣ πολύ ωραία τα λέει για το που οφείλεται η αποχριστιανοποίηση του Δυτικού Κόσμου και ο κίνδυνος του Ισλάμ που απειλεί την Ευρώπη. 


Αλλά, το πιό σημαντικό είναι να τονίζουμε στην συνέχεια την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ !!!! Γι αυτό ο Αντίχριστος βρίσκει εύκολο δρόμο και θα εμφανιστεί σύντομα !!! …




hellasforce.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας