Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τριανταφυλλίδης: Εξυφαίνεται σχέδιο «ρίξατε τον Τσίπρα» – Ο ρόλος Στουρνάρα (βίντεο)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Ευθείες βολές κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.



O κ. Τριανταφυλλίδης, που συνυπέγραψε την ερώτηση για τις προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας, καταλόγισε στον κ. Στουρνάρα παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σε βάρος της κυβέρνησης.

«Αν ο κ. Στουρνάρας θέλει να πολιτευτεί, και ο ελληνικός λαός είτε τον επιβραβεύσει ή τον αποδοκιμάσει, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

»Πίσω όμως από τη θεσμική ιδιότητα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να γίνονται συναντήσεις παρασκηνίου με αυτούς που έχουν λόγο να θέσουν σε κίνηση το σχέδιο «ρίξατε τον Τσίπρα», αυτό δεν είναι επιτρεπτό» είπε ο βουλευτής.



Με αφορμή την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε «είναι σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από συγκεκριμένα κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός συνόρων», φέροντας για παράδειγμα την αδιαφορία του Πόλ Τόμσεν να συμμετάσχει στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

«Δεν μπορεί κάποιοι να κάνουν διακοπές στη Τζαμάικα –λέγε με Τόμσεν- και να μην σηκώνουν το τηλέφωνο στις Βρυξέλλες για τη διαπραγμάτευση».



tribune.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας