Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς ΤΡΑΜΠ! Η ΡΩΣΙΑ κουνά το δάκτυλο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Συνάντηση είχαν στη Μόσχα οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας, του Ιράν και της Συρίας, με κύριο θέμα συζήτησης την τρέχουσα
κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Συρίας. 



Οι τρεις υπουργοί έστειλαν σαφή προειδοποίηση στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους -άρα και στην Ελλάδα- να μην σημειωθεί παρόμοιο χτύπημα όπως αυτό που έγινε στην κυβερνητική αεροπορική βάση της Συρίας.



«Καλούμε τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της να σεβαστούν την κυριαρχία της Συρίας και να απέχουν από ενέργειες ανάλογες με εκείνη της 7ης Απριλίου, η οποία είχε σημαντικές συνέπειες για τη διεθνή ασφάλεια. 

Δεν θα επιτρέψουμε να καταρρεύσει το σχέδιο ειρήνευσης στην περιοχή», υπογράμμισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Σύρος ομόλογος του, Βαλίντ Μοαλέμ, συμφώνησε να γίνει έλεγχος για τη χημική επίθεση που έγινε στη Συρία, που είχε ως αντίποινα την αμερικανική, ενώ πρόσθεσε: «Όσα συνέβησαν στην Καν Σεκχούν ήταν ένα κατασκεύασμα και αυτό διότι η συριακή αεροπορία δεν έπληξε με χημικά κανέναν στόχο.

Δεν χρησιμοποιούμε χημικά εναντίον των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, θα τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον των δικών μας ανθρώπων;».
voicenews.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας