Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έτσι παρακολουθείται 24 ώρες ο υπολογιστής




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




Μάθετε για το λογισμικό «Spector»



Το Eye Spy ρίχνει μια ματιά στην αυξανόμενη χρήση των κρυφών συσκευών για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων ενός υπολογιστή. Με το εύκολα εγκαθιστάμενο λογισμικό ή τις μικρές συσκευές που είναι συνδεδεμένες με την πραγματική μηχανή, δεν είναι 100% ασφαλής κανένας υπολογιστής στο γραφείο ή στο σπίτι,

Μια απλή και πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την προβολή της δραστηριότητας σε μία οθόνη υπολογιστή, είναι ένα ικανό πρόγραμμα λογισμικού που ονομάζεται «Spector» και παράγεται στις ΗΠΑ από την Spector Soft.

Αν μπορείτε να φανταστείτε μία κάμερα στο εσωτερικό του υπολογιστή, να λαμβάνει στιγμιότυπα της οθόνης κάθε 5 δευτερόλεπτα και στην συνέχεια να αποθηκεύει τις εικόνες σε κρυφό αρχείο για να το δείτε αργότερα, τότε παίρνετε μια εικόνα για τι είναι ικανό να κάνει το «Spector».

Το λογισμικό, σε δισκέτα ή CD απαιτεί [ερίπου τρία λεπτά για να το εγκαταστήσετε και είναι έτοιμο για χρήση, χωρία καμία καθυστέρηση. 


Με την πρόσβαση στο κρυφό αρχείο με έναν κωδικό πρόσβασης, τα στιγμιότυπα οθόνης μπορεί στην συνέχεια να επανεξεταστούν χρησιμοποιώντας στην οθόνη κουμπιά παρόμοια με ένα virtual video player που έχει Play, Rewind και Fast Forward και τα οποία θα σας βοηθήσουν να ψάξετε τα στιγμιότυπα.


Πρόκειται για ένα καταπληκτικό κομμάτι λογισμικού και οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη καταγράφεται.
Εφαρμογές
Δακτυλογραφημένες επιστολές
Ιστοσελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης
Η δραστηριότητα των E-Mail
Όλα τα «χτυπήματα» στο πληκτρολόγιο
Στιγμιότυπα οθόνης

Εάν πρέπει να ξέρετε όλα όσα βλέπει κάποιος σε έναν υπολογιστή, το πρόγραμμα αυτό είναι πρώτης κατηγορίας.

ΠΗΓΗ: «Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας – ΤΟΜΟΣ 42 Απόδραση από τον πλανήτη φυλακή»
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας