Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μήνυμα… υποστήριξης της Β. Κορέας στον Άσαντ και απειλή πυρηνικού πολέμου!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




« Καταδικάζουμε την πρόσφατη επιθετική ενέργεια των ΗΠΑ κατά της χώρας σας », αναφέρει σε τηλεγράφημά του προς τον πρόεδρο της Συρίας Bachar el-Assad ο ηγέτης της Β Κορέας Kim Jong-un επ΄ευκαιρία της 71ης επετείου της
ανεξαρτησίας της συριακής δημοκρατίας σήμερα 17.4.17 σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap.



«Επαναβεβαιώνουμε την αυστηρή υποστήριξή μας και την αλληλεγγύη μας στις δράσεις της συριακής κυβέρνησης και του λαού της δημοκρατίας της που στοχεύουν στην επανεγκατάσταση της δικαιοσύνης», αναφέρει το κείμενο.


Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Β Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν μια κατάσταση επικίνδυνη στην περιοχή που ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.
dimpenews.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας