Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέες παράνοιες από τους Τούρκους: Διαμαρτυρίες για τους εορτασμούς της Ανάστασης!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Νέα συντονισμένη τουρκική πρόκληση με επίκεντρο τα ακριτικά μας νησιά.


Σε νέες αδιανόητες διαμαρτυρίες καταφεύγουν οι...καλοί μας γείτονες, καταγγέλλοντας μέχρι και τους εορτασμούς της ελληνικής φρουράς στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Μάλιστα επισημαίνουν πως ενώ οι Έλληνες στρατιώτες γιόρταζαν την Ανάσταση, στην Τουρκία διεξαγόταν το πλέον κρίσιμο δημοψήφισμα.

Γράφει η φίλα προσκείμενη στην αντιπολίτευση εφημερίδα Soczu:

"Η φρουρά του Γαϊδουρονησίου έκανε πικνίκ και διασκέδαζε με μουσική την ώρα που στην Τουρκία διεξάγονταν το κρίσιμο δημοψήφισμα! Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Π.Καμμένο στο Αγαθονήσι που αγνόησε τον Τούρκο χειριστή ραντάρ και είπε βρισκόμαστε σε ελληνικό εναέριο χώρο, είμαι ο Έλληνας ΥΕΘΑ' μετά από αυτό εκτόξευσε κατάρες και τουρκικές βρισιές στον χειριστή που συνέχισε να προειδοποιεί για παραβίαση του εναέριου χώρου μας".

Τα παραπάνω αναφέρουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, φερέφωνα είτε του Ερντογάν σουλτάνου είτε της κοσμικής αντιπολίτευσης στη γείτονα χώρα, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες ως "εισβολείς και καταπατητές" τουρκικού εδάφους (ενν. του Γαϊδουρονησίου).

el.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας