Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Μετανθρωπισμός και το κυνήγι της υλικής αθανασίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Ο άνθρωπος κυνηγούσε ανέκαθεν την αθανασία.


Αναζητούσε τον τρόπο που θα του επέτρεπε να ζει για πάντα. Αυτό είναι απόλυτα λογικό να το θέλει, αφού η πραγματική μας φύση, η λεγόμενη ψυχή, είναι όπως μας έχουν πει οι μεγάλοι φιλόσοφοι της αρχαιότητας και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, αθάνατη. 


Έτσι η ιδέα του θανάτου είναι απόλυτα ξένη προς τον άνθρωπο, μιας και πράγματι ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτό που πεθαίνει είναι το προσωρινό όχημα μέσα στο οποίο βρίσκεται ο αθάνατος άνθρωπος, το οποίο αποκαλούμε σάρκινο βιολογικό σώμα.

Ο άνθρωπος πλέον, έχοντας κατά κύριο λόγο απομακρυνθεί από κάθε τι πνευματικό, χωρίς πυξίδα και χωρίς προορισμό, θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να πείσει τον εαυτό του, πως μπορεί να υπάρχει μόνος του χωρίς τον Δημιουργό του. Το κενό του υπερβατικού μυστηρίου και της αναζήτησης του ανώτερου νοήματος της επίγειας ζωής μας, θα το καλύψει η θέληση του να υπερβούμε τον ίδιο το θάνατο, όχι όμως με τα "μέσα" του πνεύματος, αλλά με τα μέσα της ύλης του κόσμου του Γιαχβέ.



Οδεύουμε όπως όλα δείχνουν προς της αυγή μιας νέας εποχής, στην οποία ο άνθρωπος θα θελήσει να γίνει ο ίδιος "θεός" μέσω της τεχνολογίας. Μέσω της βιονικής τα επόμενα κιόλας χρόνια, θα μπορούν να θεραπεύονται τραυματισμένες περιοχές και μέλη του σώματος, ενώ χημικά φάρμακα θα μπορούν να βοηθούν, σύμφωνα με τους "ευαγγελιστές" της νέας αυτής εποχής, στην εγκεφαλική διαύγεια. Βιονικά εμφυτεύματα παντός τύπου θα βελτιώσουν την όραση και την κίνηση του ανθρώπου. 

Οι άνθρωποι αρχικά θα τροποποιηθούν γενετικά με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγαλύτερη ευφυΐα, να ζουν πολύ παραπάνω απ ότι σήμερα, ακόμη και να έχουν ενισχυμένες ή και νέες αισθήσεις όπως για παράδειγμα νυχτερινή όραση. Σύντομα η μοριακή νανοτεχνολογία θα επιτρέψει στον άνθρωπο να εξαφανίσει τις ασθένειες και το ανεπιθύμητο γήρας ενώ η νευροφαρμακολογία μεταξύ των άλλων θα πολλαπλασιάσει την ποικιλία και τον πλούτο των συναισθημάτων του.

Τεχνητά μέλη θα επιμηκύνουν την χρονική διάρκεια της ζωής των ανθρώπων, ενώ βιονικά μέλη, θα αντικαθιστούν τα χαλασμένα ή εκείνα που χάθηκαν σε κάποιο ατύχημα ή πόλεμο. Ο C.Kinsley, νευροεπιστήμονας στο πανεπιστήμιο του Richmond έκανε σαφές πως στο προσεχές μέλλον θα μπορεί η τεχνολογία να κάνει τον τυφλό να δει, τον κωφό να ακούσει, ενώ θα είναι δυνατή ακόμη και η ανάγνωση της σκέψης κάποιου ανθρώπου. Οι επιστήμονες θα είναι σε θέση αρχικά, να αναπαράγουν αρχικά τρισδιάστατα τεχνητά μοντέλα διαφορετικών οργάνων του ανθρωπίνου σώματος και τελικά ολόκληρου του σώματος. Οι δυνατότητες θα είναι απεριόριστες, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες, από ένα σημείο και μετά οι άνθρωποι θα είναι υλικοί θεοί.

Πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν, όσο ακραίο κι αν ακούγετε, ότι μπορεί να επιτευχθεί και η αθανασία του σώματος, αν οι συνειδήσεις των ανθρώπων μεταφερθούν σε νέα σώματα ειδικά κατασκευασμένα και ενισχυμένα με βιονικά εμφυτεύματα. Σίγουρα για να φτάσουμε εκεί θα χρειαστούν αρκετά χρόνια, όμως υπάρχουν ήδη εκείνοι που το περιμένουν και εκείνοι που εκφράζουν έντονα τις ανησυχίες τους για το που θα μπορούσε να οδηγήσει αυτό το κυνήγι της υλικής αθανασίας.

Ο μετανθρωπισμός ή τρανσουμανισμός, μπορεί φαινομενικά να γεμίζει τα μυαλά των ανθρώπων με ελπίδες και όνειρα για το ότι θα γίνουν υπεράνθρωποι, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τρομακτική, εφιαλτική μα ταυτόχρονα σίγουρα και συναρπαστική. Όσοι δηλώνουν πολέμιοι του μετανθρωπισμού, προειδοποιούν πως ο στόχος των σκοτεινών κέντρων εξουσίας που προωθούν την ανάπτυξη της τεχνολογίας προς αυτή την οδό, δεν είναι άλλη παρά η κατάργηση της "ενοχλητικής ελεύθερης ανθρώπινης βούλησης."

Μάλιστα ένας μεγάλος φόβος κάθε υγιή σκεπτόμενου ανθρώπου, είναι τι θα γίνει αν τα νέα αυτά "εργαλεία" της επιστήμης παράξουν βιολογικές μηχανές με συνείδηση. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που προχωρώντας παραπέρα εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το όταν οι βιολογικές αυτές μηχανές μάθουν να ανασχεδιάζουν τον εαυτό τους και μπορούν πλέον να φτιάχνουν μηχανές καλύτερες από τους εαυτούς τους. Είναι ξεκάθαρο πως τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την ανθρωπότητα, η οποία φαίνεται πως έχει πάρει το λάθος μονοπάτι.


Ακόμη και αν επιτευχθεί η αθανασία του υλικού σώματος, αυτό θα σημαίνει πως ο άνθρωπος θα ζει για "πάντα" στο ΜΑΤΡΙΞ του Γιαχβέ, μέχρι αυτό να καταργηθεί.
Ο θάνατος του βιολογικού σώματος αποτελεί ευλογία γιατί ελευθερώνει την αθάνατη ψυχή μας. Θα δοθεί λοιπόν στους πνευματικά νεκρούς ανθρώπους, η επιλογή του να ζουν για πάντα μέσα στη φυλακή τους ; Μετά την προώθηση των ρομπότ με στόχο να καταστήσουν τους ανθρώπους άχρηστους, φαίνεται πως μας επισκιάζει μία νέα, πολύ μεγαλύτερη απειλή. Μέσω αυτής θα θελήσουν οι σκοτεινοί άρχοντες του κόσμου αυτού να δώσουν στους ανθρώπους το μεγάλο δίλημμα του να ζήσουν "για πάντα" στον κόσμο αυτό όντας υλικά αθάνατοι ή να απορρίψουν αυτό το μεγάλο "δώρο".

Ίσως όμως το δίλημμα αυτό, να μην προλάβει να τεθεί ποτέ, αφού μέσα σε 8 λεπτά μπορεί όλη η τεχνολογία του κακού να λήξει, πριν εδραιωθεί ο μεγαλύτερος ίσως εφιάλτης που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Ο Χριστός δεν θα αφήσει να φτάσουμε εκεί, το λεγόμενο "Φλας του Ήλιου", θα τους τα σταματήσει όλα. Είναι προφητευμένο και το ξέρουν, όμως δεν θέλουν να το σκέφτονται. Είτε το θέλουν είτε όχι, όλη η τεχνολογία του καταναγκασμού και του ελέγχου που έδωσε ο Γιαχβέ μέσω των υποτακτικών του και που καταδυναστεύει παγκόσμια τους ανθρώπους, θα πάει από εκεί που ήρθε.





EΛ Hunter 888
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας