Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Απειλείται η ζωή του Ερντογάν;




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Τι συμβαίνει με την υγεία του "σουλτάνου";



Ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από την Τουρκία το τελευταίο διάστημα, όσο αφορά την σωματική και ψυχολογική κατάσταση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως έχουν διαρρεύσει από το στενό του περιβάλλον.

Ήδη χθες αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο "σουλτάνος" ακύρωσε αιφνιδίως για λόγους υγείας την προγραμματισμένη ομιλία στην πόλη Ερζουρούμ.

Μάλιστα πληροφορίες από τη γειτονική χώρα τον θέλουν να ακυρώνει και τη σημερινή του εμφάνιση στην Βαν, εγείροντας ακόμη περισσότερα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.



Πάντως δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, καθώς θυμίζουμε πως πριν από μερικές βδομάδες στενότατος σύμβουλος του Ερντογάν είχε αφήσει αιχμές για την υγεία του "σουλτάνου", λέγοντας πως απειλείται ακόμη και η ζωή του.

Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά στην Τουρκία, καθώς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, ο ίδιος έχει πολλούς θανάσιμους εχθρούς.
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας