Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Σύρο ο Αρτέμης Σώρρας!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Σε όλη τη χώρα, ακόμα και στο εξωτερικό, τον έψαχναν και τελικά εντοπίστηκε στη… Σύρο!


Ο λόγος για τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος αναζητείται από τις 17 Μαρτίου, όταν δικαστήριο της Πάτρας τον καταδίκασε – μαζί με τη σύζυγό του – σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Από τότε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι δύο κατηγορούμενοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγη ώρα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24, ο Αρτέμης Σώρρας εντοπίστηκε σε κατοικία στη Σύρο, συνελήφθη και αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων!

Πιο συγκεκριμένα, άνδρες του Α.Τ. Ερμούπολης τον εντόπισαν σε σπίτι στη Σύρο, όπου κρυβόταν το τελευταία διάστημα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Μάλιστα, η πληροφορία για τον εντοπισμό του προήλθε ύστερα από καταγγελία που έκανε κάτοικος της Σύρου που διαμένει σε γειτονικό σπίτι!



Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, κάτι που αναμένεται να γίνει σε λίγες ώρες ή νωρίς το πρωί.

Το Cyclades24 παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και θα σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο…

Καλή Πρωταπριλιά…


cyclades24
katohika.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

...

Suggested Videos