Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Alert! Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες – Σώος ο πιλότος


Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας



facebook  twitter   more





Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες


Alert! Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες – Σώος ο πιλότος

Alert! Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες – Σώος ο πιλότος
3
SHARES
FacebookWhatsAppFacebook MessengerTwitter
Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην Σκόπελο – Παρουσιάστηκε βλάβη στο μαχητικό αεροσκάφος και ο χειριστής εγκατέλειψε το Mirage με επιτυχία




Μαχητικό αεροσκάφος τύπου Mirage 2000 κατέπεσε περίπου στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή της Σκοπέλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χειριστής του μαχητικού πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα και εγκατέλειψε το Mirage με ασφάλεια.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην οποία συμμετείχαν δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου Mirage 2000 της 332 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε βλάβη στο μαχητικό αεροσκάφος που ήταν ο νούμερο δύο του σχηματισμού και ο χειριστής εγκατέλειψε το Mirage με επιτυχία.
olympia.gr
loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας