Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Αστεία» απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στο σημερινό αγκυροβόλιο των τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»


του Γιάννη ΠετρίδηΜε μία ανακοίνωση, κυριολεκτικά «της πλάκας», απάντησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στο σημερινό «αγκυροβόλιο» των τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι.

Στην αστεία απάντησή του για ένα τόσο σοβαρό θέμα, το ΥΠΕΞ αναζητεί εμμέσως δυνάμεις στη Τουρκία που είναι… υπέρ της συνεννόησης με την Ελλάδα, αν καταλάβαμε καλά.

Ιδού η περισπούδαστη ανακοίνωση: «Το σημερινό περιστατικό παραβίασης ελληνικών χωρικών υδάτων από σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή του Αγαθονησίου συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Είναι φανερό ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Τουρκία που δεν επιθυμούν τη συνεννόηση και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών»!





Τι θέλει να πει ο ποιητής, είναι άγνωστο. Μήπως μόνοι τους πήγαν και άραξαν στο Αγαθονήσι οι κυβερνήτες των πυραυλακάτων; Πήραν άδεια από σκοτεινά κέντρα και δυνάμεις;

Και ποιες είναι οι άλλες «δυνάμεις» που «επιθυμούν την συννενόηση με την Ελλάδα»;

Γιατί από την εποχή του Ετσεβίτ και του Ντεμιρέλ, τουλάχιστον, δεν φάνηκαν αυτές οι «δυνάμεις». Θυμίζει τις ανοησίες των Ελλήνων πολιτικών άλλων εποχών περί «κακών στρατιωτικών» και «καλών πολιτικών».

Μέχρι που ήρθε ο Ρ.Τ.Ερντογάν και εξόντωσε που «κακούς στρατιωτικούς» και τους διαδέχθηκαν οι χειρότεροι ισλαμιστές…

Στον υπουργό Εξωτερικών Ν.Κοτζιά την έδειξαν την ανακοίνωση πριν την εκδώσουν; Γιατί αυτός μας έχει συνηθίσει σε εξυπνότερες δηλώσεις…pronews.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας