Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΦΡΙΚΤΟΣ… ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ! ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ο Κ@@@ΛΟΣ ΤΟΥΣ…!!!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more





ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ»




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως ήταν αναμενόμενο με έντονη οργή υποδέχτηκε ο ελεγχόμενος τουρκικός τύπος την νέα απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων, στις 3/5, για την μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για συμμέτοχη τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία.



Για άλλη μια φορά η απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων για την μη έκδοση στην Τουρκία των Τούρκων αξιωματικών, Abdullah Yetik, Feridun Çoban και Süleyman Özkaynak, προκάλεσε την μήνι των τουρκικών ΜΜΕ για μια υπόθεση που σχετίζεται με το γόητρο του σημερινού τουρκικού καθεστώτος και κυρίως για το γόητρο του ίδιου του Ταιγίπ Ερντογάν.



Το θέμα είναι πως ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις όπως της Γερμανίας, της Σουηδίας και αλλού, όπου περισσότεροι Τούρκοι έχουν ζητήσει άσυλο μετά το αποτυχών πραξικόπημα, εκεί η Τουρκία αντίδρασε μάλλον χλιαρά ενώ στην ελληνική περίπτωση οι τόνοι ανεβήκαν καλλιεργώντας ένα έντονο ανθελληνικό κλίμα.

Όλα αυτά σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις καθώς η Τουρκία προχωρεί σε νέες προκλητικότατες κινήσεις μέσα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα, ενώ ουσιαστικά καταργεί την ελληνική κυριαρχία στο Καστελόριζο.

Στην πραγματικότητα οι Τούρκοι προσπαθούν να κάνουν «γαυγίζοντας» επίδειξη δύναμης σε μια πλευρά που πιστεύουν ότι είναι ο αδύναμος κρίκος, αλλά πολύ δύσκολα θα τολμήσουν και να… «δαγκώσουν» γιατί φοβούνται πως αυτό μπορεί να τους βγει πολύ «ξινό» καθώς υπάρχουν και άλλοι… «αστάθμητοι» παράγοντες που δεν τους βλέπουν και με πολύ καλό μάτι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας