Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΓΥΜΝΟΙ Ξ Ε Φ Τ Ι Λ ΕΣ ! Κοιτάξτε ποιοι μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ !! ΣΤΑ… ΤΡΙΑ !!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more


ΣΤΑ… ΤΡΙΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ συνεχίζονται οι εντυπωσιακές αποκαλύψεις για το αποτυχών πραξικόπημα της Τουρκίας στην δίκη που γίνεται στην Άγκυρα, ο κατηγορούμενος συνταγματάρχης Cemil Turhan στην σημαντική και αποκαλυπτική κατάθεση του αποκάλυψε ότι στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις υπάρχουν και δρουν τρεις διαφορετικές ομάδες, ενώ υποστήριξε ότι στο πραξικόπημα δεν πρωτοστάτησαν οι προσκείμενοι στον Φετουλάχ Γκιουλέν αξιωματικοί.



Ο κατηγορούμενος συνταγματάρχης αναφερόμενος σε εκείνο το βράδυ εξιστόρησε τις επαφές που είχε με το υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου στρατηγό Yaşar Güler και τον υποστράτηγο, Mehmet Patrigöç, αρνούμενος κάθε δική του ενοχή του για συμμέτοχη στο πραξικόπημα.





Αν και δεν κατονόμασε συγκεκριμένα ποιές είναι αυτές οι τρεις ομάδες, σύμφωνα με τις εικασίες που κυκλοφορουν παρασκηνιακά μια ομάδα είναι οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν που διατηρούν ακόμα σημαντικούς πυρήνες, η δεύτερη σίγουρα πρόκειται για τους κεμαλικούς που έχουν μεγάλη δύναμη κυρίως στις κατώτερες και μεσαίες βαθμίδες, η τρίτη είναι οι λεγόμενοι τύπου «εκσυχρονιστές», αλεβίτες κλπ. Υπάρχουν και οι ομάδες των καθεστωτικών, κυρίως στις ανώτερες βαθμίδες που ελέγχονται πιο εύκολα.

Πάντως γεγονός είναι πως ο εσωτερικός πόλεμος όχι μόνο δεν έληξε μετά το αποτυχών πραξικόπημα, αλλά συνεχίζεται με άγνωστες συνέπειες.

Çok konuşulacak sözler = Λόγια που θα συζητηθούν πολύ.
TSK işinde 3 farklı ekip var = Υπάρχουν τρία διαφορετικά γκρουπ στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας