Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more




ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΚΟΤΕΣ!
Νεογραικύλοι, ξενόδουλοι, υποκριτές, ψεύτες και εχθροί του λαού και της κοινωνίας.
Ο μακαριστός πατήρ Ιωάννης Ρωμανίδης καθηγητής της Δογματικής της…

Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλεγε ότι οι γραικύλοι είναι υποτελείς και οσφυοκάμπτες και πειθήνια αθύρματα στις ορέξεις των δυτικών επικυρίαρχων, αλλά τσαμπουκάδες και κουτσαβάκηδες έναντι του ελληνικού λαού. Αυτό αρμόζει τέλεια στην πολιτεία των Συραζανέλ που εκχώρησε και την τελευταία ικμάδα εθνικής κυριαρχίας στον ειδεχθή εσμό που κατεσθίει τις σάρκες της πατρίδας.

Από ότι φαίνεται, η αθλιότητα αυτού του τόπου δεν έχει όριο. Το Ελληνικό κυνοβούλιο (δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος) μέρα με την ημέρα αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερο την τραγικότητα του καταντήματος της Πατρίδος μας. Η εικόνα των βο(υ)λευτών που αλληλοβρίζονται σαν αλήτες του δρόμου, ή που συμπλέκονται σαν περιθωριακοί τύποι του υποκόσμου, σίγουρα δεν είναι σημάδι πολιτισμένης κοινωνίας.




Τα υποκινούμενα και επαναλαμβανόμενα επεισόδια -τόσο στο κυνοβούλιο, όσο και στα γήπεδα- αποτελούν μέρος ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου, που πατώντας πάνω στην γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση προσπαθεί να προκαλέσει μία ανεξέλεγκτη έκρηξη. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η αναστολή άρθρων του Συντάγματος και η ολοκλήρωση της καταστροφής, κάτι που επιθυμεί σφόδρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Το πολυνομοσχέδιο, που ψηφίζουν σήμερα (18/5/2017) οι ψεύτες της «αριστεράς» συνεπικουρούμενοι από τους θεομπαίχτες πατριδοκάπηλους ανεύθυνους Έλληνες, είναι η τραγική συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοζαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα ανερυθρίαστα τολμούν να συμπεριφέρονται -τάχα- ως … αντιπολιτευόμενοι!

Επιπλέον, διαβάσαμε και την «απειλή» γνωστού «βαρώνου» επιχειρηματία -που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του, εντός και εκτός Ελλάδος, στο «ενεργητικό» έχει την διάλυση ενός εκ των ισχυρότερων τεχνολογικών ομίλων της Ευρώπης, με την πώληση στους Αμερικάνους και στους Ρώσους τόσο τεχνολογίας, όσο και τεχνογνωσίας- πως θα αποσύρει και το τελευταίο κομμάτι της επιχειρηματικής του δραστηριότητος εκτός Ελλάδος.

Τι μέλλον, λοιπόν, μπορεί να έχει ένας τόπος όπου «βασιλεύει» («δημοκρατικά» πάντοτε) ένα πολιτικό κατεστημένο που έχει ως αποστολή την διάλυση του κράτους και την εξαθλίωση των κατοίκων του, βοηθούμενο και υποστηριζόμενο από μία επιχειρηματική αγορά όπου στο σύνολό της είναι βαθειά διαπλεκόμενη με τους πολιτικάντηδες;




Αν προσθέσει κανείς και το έλλειμμα της πνευματικής ηγεσίας, τότε η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: Απελπιστική!

Και όμως! Η κατάσταση δεν είναι χειρότερη από αυτήν που αντίκρισε όταν πάτησε το πόδι του στην Χώρα μας ο Μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης της Ελλάδος, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας. Το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουμε πιστά το παράδειγμά του, δηλαδή την ακράδαντη πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό, την αυταπάρνηση του και το ακάματο του έργου του!

Θυμηθείτε πως η πολιτική δεν είναι τίποτε άλλο παρά πόλεμος μεταξύ χορηγών! Γι’ αυτό δεν μας απασχολεί τίποτε και κανένα πρόβλημα δεν φαντάζει αξεπέραστο. Γιατί ο δικός μας Χορηγός είναι ο ισχυρότερος όλων και ο Μόνος αήττητος: Ο Θεός μας!

voloudakis
indobserver

loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας