Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Πούτιν 'τραγούδησε' χρόνια πολλά στο πρώην αφεντικό του στην KGB (VId-Pics)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον 90χρονο Λαζάρ Ματφέεβ, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Ζουλέμπινο της Ρωσίας (VId-Pics)


Ο πρώην επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών KGB Λαζάρ Ματφέεβ έκλεισε τη Δευτέρα τα 90 του χρόνια και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμρ Πούτιν του έκανε το καλύτερο δώρο. Ο Ρώσος πρόεδρος χτύπησε απροειδοποίητα την πόρτα του σπιτιού του Ματφεέβ για να του ευχηθεί κατ' ιδίαν τα χρόνια πολλά. 


Οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν, συνομίλησαν και τσούγκρισαν τα ποτήρια με τη σαμπάνια που ήπιαν στην υγειά του Ματφέεβ.


Ο 90χρονος υπήρξε προϊστάμενος του Πούτιν τα χρόνια που εκείνος υπηρετούσε στην Υπηρεσία Πληροφοριών, παλαιότερα περισσότερο γνωστή ως KGB. Το δώρο που του πήγε ο Ρώσος πρόεδρος ήταν ένα αντίτυπο της Pravda που είχε κυκλοφορήσει την ημέρα που ο Ματφεέβ ερχόταν στη ζωή, στις 8 Μαΐου 1927.













Δείτε το βίντεο:



(Με πληροφορίες από RT, φωτογραφίες: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

http://news247.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας