Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ… !!! Η Αμφίπολη και ο Μέγας Αλέξανδρος δείχνουν τους Ηλίθιους και τους Ανθέλληνες !!!


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more





Παγκόσμιο σεισμό – για να θυμηθούμε το 2014 – θα προκαλούσε η ανακάλυψη ότι στο Λόφο Καστά ( Αμφίπολη ) είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος .


Τι έγινε από τότε και που καταλήξαμε ;

Οι μεν δεν άφησαν τους δεν , να πιστωθούν πολιτικά το γεγονός ;

Έχει σχέση η διαμάχη για το όνομα «Μακεδονία» μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και την ταφόπλακα που ¨έπεσε απότομα ¨;

Από τη στιγμή που το κράτος των Σκοπίων διακήρυξε την ανεξαρτησία του, ο Μέγας Αλέξανδρος κυριάρχησε στη διαφωνία με την Ελλάδα.

Μήπως κάποιοι προχώρησαν στην κατασκευή του κρατιδίου των Σκοπίων και για να ¨εξαφανίσουν ¨ την ελληνική ιστορία ;
Βρέθηκαν μήπως ανεκτίμητης αξίας θησαυροί εκεί στον Τύμβο Καστά και «κατασπαράχτηκαν από τα κοράκια » ;

Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα , θα ένωνε τις πολιτικές δυνάμεις και θα ήταν τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα ποιοι τελικά κυριαρχούν.



Μια πληροφορία ( που δεν έχουμε διασταυρώσει ) θέλει την Αιγυπτιακή Κυβέρνηση να παρεμβαίνει προκειμένου να ¨χαθεί το θέμα ¨ … είναι αλήθεια ; κι αν ναι γιατί;

Εδώ η ηθική ευθύνη πέφτει σε μεγάλο βαθμό και σε πολλά ΜΜΕ και δει τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας που , «έκλεισαν απότομα το θέμα » … έτσι άραγε λειτουργούν ;

Ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα (ανασκαφή με σημαντικά ευρήματα γύρω από τον Μέγα Αλέξανδρου) , δεν μπόρεσε να ¨αυτοχρηματοδοτηθεί ¨ ώστε να έχουμε μια αδιάσπαστη συνέχεια και να κερδίζει η Ελλάδα της μιζέριας από την προβολή αυτή τους θέματος στα Τουριστικά πλαίσια.

( Αναζητήστε στο διαδίκτυο έρευνά μας τον Νοέμβριο του 2014 με θέμα «Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και «Αμφίπολη : Ασύλητο ημιτελές Μαυσωλείο και για τον Μέγα Αλέξανδρο»). Η έρευνα είναι ακατάλληλη για καρδιακούς , εκτός εάν είναι ανθέλληνες οπότε … δεν κινδυνεύουν.

Η επανεκκίνηση λοιπόν των ανασκαφών στην Αμφίπολη και η έναρξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή προκειμένου να καταστεί πολιτισμικός φάρος παγκόσμιας «φωταγώγησης » απαιτείται , ηθικά , ιστορικά , κοινωνικά και πολιτισμικά .


Όσο δεν γίνεται δείχνουμε :

Ηλιθιότητα , αφού στερούμε έσοδα από τον Τουρισμό μας …. γενικά

Ιεροσυλία , αφού κρύβουμε από την κοινή γνώμη την εκπληκτική συνέχεια της ¨υπόθεσης ¨ και την πραγματική διάσταση της αλήθειας για το τι κρύβει τελικά ο Λόφος Καστά . Ειδικά μετά την ανακάλυψη – πρόσφατα – ψευδότοιχων κάτω από τις σφίγγες και «ειδικές «κρύπτες» με άγνωστα μέσα ευρήματα.

Προδοσία , σε βάρος της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πνεύματος .

Ανικανότητα , αφού δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το θέμα στην βάση μιας σταθερής συνέχειας , να οργανώσουμε την δραστηριότητα στην περιοχή και να διαμορφώσουμε τον περιβάλλοντα χώρο όπως αρμόζει . ( τοποθετήστε το Λέοντα της Αμφίπολης στην Κορυφή του Τύμβου Καστά )

Μα το χειρότερο , πολιτική και κοινωνική ανηθικότητα , αφού παραβιάζετε την Ελληνική συνείδηση και τις υποδείξεις της με την απραξία σας και την αναισθησία σας .

Η πολιτισμική αυτή υπερ-δύναμη που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ , δεν θα σας το συγχωρέσει ΠΟΤΕ !!

….συνεχίζεται !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
hellasforce.com



Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας