Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Πυροβόλο» λέιζερ ASELSAN κατά drones παντός είδους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




Ένα ακόμη πρωτοποριακό προϊόν που επιβεβαιώνει τις ανησυχίες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αναφορικά με την...
απειλή που μπορούν να προβάλουν τα mini UAV και μικρών τηλεχειριζόμενων σκαφών επιφανείας (USV), παρουσίασε η εταιρεία Aselsan.

Πρόκειται για το LAZER SAVUNMA SISTEMI (LSS), το σύστημα εντοπισμού, παρακολούθησης, εγκλωβισμού και καταστροφής mini UAV και USV το οποίο χρησιμοποιεί μια φονική δέσμη laser για την καταστροφή μικρών αεροχημάτων που ίπτανται σε χαμηλό σχετικά ύψος.

Το τουρκικό σύστημα αποτελείται από μια τηλεχειριζόμενη πλατφόρμα, η οποία μπορεί να περιστραφεί πλήρως και να ανυψώσει το συγκρότημα των αισθητήρων και του φονικού laser ώστε να μπορεί να καταστρέψει στόχους στον αέρα και στην θάλασσα.




Το συγκρότημα των αισθητήρων και του φονικού laser περιλαμβάνει μία κάμερα ημέρας τεχνολογίας CCD ή CMDS με δυνατότητα μεγέθυνσης x12, μία θερμική κάμερα με αισθητήρα υψηλής ευκρίνειας 640×512 pixels με δυνατότητα μεγέθυνσης x2, x4, κάμερα εντοπισμού ημέρας τεχνολογίας CCD ή CMDS, αποστασιόμετρο laser με εμβέλεια 20 χλμ, και το πυροβόλο laser με εμβέλεια 50-500 μέτρα ισχύος 1Kw.

Το σύστημα μπορεί να εντοπίσει και να καταστρέψει τους στόχους είτε αυτόματα είτε με παρέμβαση του χρήστη. Οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με επιτυχία και αναμένονται οι αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία του προγράμματος.
πηγη


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ:http://www.viadiplomacy.gr/pirovolo-laser-kata-enaerion-ke-thalassion-drones-aneptixe-aselsan/







ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας