Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΡΩΣΙΑ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 81% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more




Οι ρώσοι πολίτες σε ποσοστό 81% εγκρίνουν το έργο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν,


ενώ το 18% έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Levada-Centr. Ωστόσο, διαφορετικές είναι οι διαθέσεις που έχουν οι ρώσοι πολίτες όσον αφορά το έργο του ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, καθώς το 53% το θεωρεί αρνητικό και το 46% θετικό.

Το 47% βλέπει θετικά το έργο της κυβέρνησης (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 43%) ενώ 52% των Ρώσων εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με το έργο της ρωσικής κυβέρνησης (τον Μάρτιο το ποσοστό ήταν 55%).






Σε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά, βρίσκονται οι εκτιμήσεις για το έργο της Κρατικής Δούμας ( ρωσική κάτω βουλή –σ.σ) αφού μόνο το 41% θεωρεί θετικό το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 38%), ενώ το 58% το θεωρεί αρνητικό.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μέσα σ έναν μήνα, αυξήθηκε το ποσοστό των ρώσων πολιτών που θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, φθάνοντας στο 56% από το 51%. Αντίθετη άποψη έχει το 28% των Ρώσων, ενώ το 16% δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα.
Πηγή: Interfax.ru

M.MEN
thinknews.gr


loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας