Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Έκτακτη είδηση

Πριν λίγες ημέρες έφθασε – για πολλοστή φορά – άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα...


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

...στο πλαίσιο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα που αφορούν τις δυο χώρες. Προβλεπόταν να παραμείνει στην Πατρίδα μας μέχρι το τέλος του μήνα! Ωστόσο, την Παρασκευή (19 Μαίου) αναχώρησε ξαφνικά για την Τουρκία, λέγοντας σε ομήγυρη της εμπιστοσύνης του, πως “ενδεχομένως κάτι μπορεί να συμβεί και πρέπει να βρίσκομαι εκεί και όχι εδώ”! Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί, είτε με ένα “θερμό” επεισόδιο που θα γίνει στο Αιγαίο από την Τουρκία, είτε κάποια πληροφορία για εσωτερικές εξελίξεις στη γείτονα χώρα!

Την επομένη ακριβώς ημέρα, όλα τα ΜΜΕ (τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες) έκαναν λόγο για πιθανό νέο πραξικόπημα στην Τουρκία!

Ακολούθως από προχθές τα ίδια Συστημικά Μέσα της Πατρίδος μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σοβαρά άρρωστος και πάσχει από καρκίνο!

Εμείς, πάλι πρώτοι σήμερα – σύμφωνα με πληροφορία μας της τελευταίας στιγμής – θα σας ενημερώσουμε πως ο Τούρκος Σουλτάνος πάσχει από λευχαιμία και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή έως πολύ σοβαρή!





Οι γιατροί του, του συνέστησαν την άμεση μετάβασή του στο εξωτερικό (ΗΠΑ;;) για να αρχίσει θεραπεία, αλλά “εισέπραξαν” την απροθυμία, γιατί ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη, ώστε να μην κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στο “θάνατό του”!

Επίσης, ίσως να συνδέεται με όλα τα παραπάνω, η χθεσινή αιφνίδια άφιξη στην Ελλάδα του αδελφού του γαμπρού του Ερντογάν!

Η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι αυτή η άφιξη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα ισχυρό ατού του Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες ημέρες! Γιατί, μια πιθανή “διαμεσολάβηση” του Έλληνα Πρωθυπουργού, ίσως φέρει σημαντικές εξελίξεις στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου 2017!
triklopodia.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας