Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το ..."αδελφάτο" της Γαλλίας, έκανε πρωτοσέλιδο “outing” στον Μακρόν!


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΑΨΟΓΑ"
ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, ΑΠΛΩΣ "ΕΠΕΣΕ"
'ΜΟΝΤΑΖ' ΣΥΝΝΕΦΟ...

(ΤΟΝ "ΞΕΝΤΥΣΑΝΕ" ΤΟΝ ...ΜΠΟΥΛΗ! Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ...ΓΙΑΓΙΑΣ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ!)



«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», καθώς λέει και η παροιμία. Έτσι, αφού ο φέρελπις πρώην τραπεζίτης των συμφερόντων 'Ρότσιλντς', Μακρόν κρύβει επιμελώς - όπως γράφεται μετ' επιτάσεως στον γαλλικό Τύπο - την ομοφυλοφιλία του, πίσω από την γηραιά (και ομοιάζουσα με… μούμια του Φαραώ) κυρία του, το «σωματείο» αποφάσισε να τον ...ξεφωνίσει, με τον τρόπο του – στην γλώσσα τους αυτό λέγεται “outing”.









O ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΡΙΩΣ - ΜΕ ...ΧΙΛΙΑ! - ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ("ΓΑΛΛΙΚΟ") ΚΑΘΕΣΤΩΣ 'ΡΟΤΣΙΛΝΤ',
ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ..."ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ", ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ (ΚΑΙ) ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ!


Έτσι, η φωτογραφία του συστημικού υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας, γυμνού από την μέση και πάνω (με το καλλίγραμμο «σώμα» να είναι εννοείται προϊόν 'μοντάζ') «κοσμεί» το εξώφυλλο του περιοδικού...


”Garçon” (που στα γαλλικά σημαίνει «αγόρι»), επισήμου οργάνου της λεγόμενης “LGBT” κοινότητος της Γαλλίας, με εγκωμιαστικά σχόλια για τον λεγάμενο και αναφορά στα αιτήματα του «σωματείου», καλώντας - εμμέσως πλην σαφώς - τον Μακρόν να τα ικανοποιήσει: «Είναι ένας πολιτικός που από νωρίς, έδειξε μια προοδευτική (...) κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας (;) αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT».

Επειδή δε τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές, μπορεί να έχουμε και περαιτέρω “outing”, με πιο «πιπεράτες» λεπτομέρειες (αν δεν δεσμευτεί πως θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα…) ευχόμαστε στον Μακρόν… καλά ξεμπερδέματα!
odysseiatv




Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας