Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ! Προσέξατε τι είχαν στα χέρια τους οι Ρώσοι Spetsnaz;... (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more





H Ρωσία έχει εξελίξει δύο νέα όπλα για αγώνα εκ του σύνεγγυς (close combat για τους αγγλομαθείς)


το πιστόλι SR-1 Vector των 9×21 και το SR-2 Veresk στο ίδιο διαμέτρημα.


Και τα δύο όπλα έχουν δύο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, το βεληνεκές τους και τα νέα πολυμερή πυρομαχικά των 9 x 21. Ειδικότερα το νέο πιστόλι, έχει το εντυπωσιακό βεληνεκές των 100 μ. και το υποπολυβόλο φθάνει τα 200 μ. έχοντας μία κάνη λίγο μεγαλύτερη από ένα πιστόλι.





Το πιο εντυπωσιακό όμως βρίσκεται στα νέα πυρομαχικά (η βολίδα δείχνει να είναι από πολυμερές υλικό) που μπορούν να διατρήσουν οποιοδήποτε ατομικό θώρακα από κέβλαρ ή ατσάλι. Πολλοί θα παρατηρήσουν ότι και τα δύο όπλα είναι υποδεέστερα σε σχεδίαση και φινίρισμα από τα Δυτικά, αυτό όμως ουδόλως τα εμποδίζει…





Ούτε προβλήματα φαίνεται να μεταφέρουν οι χρήστες, ενώ έχουν και εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ρώσικα όπλα είναι από τα οικονομικότερα στη διεθνή αγορά και γενικώς εξαιρετικά αξιόπιστα. Το βίντεο επίδειξης που είναι στα αγγλικά έχει προφανή προέλευση την Ρωσία και έχει υπότιτλους σε πλειάδα γλωσσών.



defence-point.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας