Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Aστυνομία Μάντσεστερ: Βομβιστής αυτοκτονίας ο δράστης – 22 οι νεκροί (βίντεο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more




Συνολικά 22 άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη στο Μάντσεστερ Αρένα,


όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.


Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Μάντσεστερ ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε επί τόπου αφού πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που μετέφερε.

Όπως είπε ο Ίαν Χόπκινς ο δράστης πέθανε στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας ενεργούσε μόνος του αλλά ωστόσο ερευνάται αν ανήκε σε ένα ευρύτερο δίκτυο.

«Η εκτίμησή μας είναι ότι μετέφερε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που πυροδοτήθηκε προκαλώντας αυτό το μακελειό», πρόσθεσε ο Χόπκινς.

«Αντιμετωπίζουμε το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση και πιστεύουμε ότι ενώ η επίθεση έγινε από έναν άνδρα το βράδυ της Δευτέρας, η προτεραιότητά μας είναι να δούμε αν ενεργούσε μόνος του ή ήταν μέρος ενός δικτύου. Ο δράστης επιβεβαιώνω ότι πέθανε στο σημείο της επίθεσης. 






Πιστεύουμε ότι μετέφερε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη προκαλώντας αυτό το μακελειό. Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει υποθέσεις για τις λεπτομέρειες της επίθεσης ή για τα ονόματα. 

Προτεραιότητά μας είναι να βρούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόσωπο που έκανε την επίθεση σε συνεργασία με τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες της Βρετανίας» είπε χαρακτηριστικά ο Χόπκινς.


tribune.gr
loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας