Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ» ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more



Οι ΗΠΑ σπρώχνουν 200 χιλιάδες δολάρια στην ΕΥΡΩΠΗ για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ «ΘΕΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τους «Πρόσφυγες»…



ΤΟ… ΤΥΡΑΚΙ : Η επιχορήγηση αποσκοπεί στη χρήση ψηφιακών πλατφορμών για την ενσωμάτωση των μεταναστών και την αντιμετώπιση του βίαιου εξτρεμισμού….

Μια επιχορήγηση από την αμερικανική πρεσβεία στο Βέλγιο υποδεικνύει $ 200.000 για μια ομάδα που προωθεί θετικές αφηγήσεις για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ευρώπη.

Η επιχορήγηση αποσκοπεί στη χρήση ψηφιακών πλατφορμών για την ενσωμάτωση των μεταναστών και την αντιμετώπιση του βίαιου εξτρεμισμού. Ανακοινώθηκε στις 12 Μαΐου και οι αιτήσεις για την ετήσια επιχορήγηση μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 29 Μαΐου.

Οι μη κυβερνητικές ή μη κερδοσκοπικές ομάδες πρέπει να επιτύχουν τουλάχιστον έναν ή περισσότερους από τους στόχους της επιχορήγησης. Αυτά είναι: «Αντιπαράθεση, προληπτική εξάπλωση και ανάπτυξη ικανοτήτων».





Ένα έγγραφο που περιγράφει την επιχορήγηση περιγράφει την «αντιπαράθεση» ως εξής: «Διαστρέψτε τις αφηγήσεις εξτρεμιστικών ομάδων που ενθαρρύνουν τη βία και παρέχουν εναλλακτικές αφηγήσεις. Παροχή θετικών αφηγήσεων σχετικά με τους πρόσφυγες και τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς. »

Οι υπόλοιποι στόχοι συνίστανται στην προσέλκυση νέων και κοινοτήτων σε κίνδυνο και στην παροχή εναλλακτικών λύσεων σε «απλούς πολίτες που είναι επιρρεπείς σε στρατολόγηση σε βίαιο εξτρεμισμό».

Ενώ η επιχορήγηση πραγματοποιείται από την αμερικανική πρεσβεία στο Βέλγιο, το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί οπουδήποτε Εντός της Ευρώπης. Το Βέλγιο είναι μια από τις πολλές χώρες που ο Πρόεδρος Trump δεν έχει ακόμη διορίσει νέο πρεσβευτή στην υπηρεσία.
hellasforce.com

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας